ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ανελκά σε Μπαπέ: «Αν θες Χρυσή Μπάλα, φύγε απ’ την Παρί»

Ο Κίλιαν Μπαπέ θα πρέπει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν θέλει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα και να συγκριθεί με τους Μέσι και Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Νικολά Ανελκά.

Ανελκά σε Μπαπέ: «Αν θες Χρυσή Μπάλα, φύγε απ’ την Παρί»

Αυτή τη στιγμή το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν μόνο βέβαιο δεν είναι. Άλλωστε, το συμβόλαιο του με τους Παριζιάνους λήγει το καλοκαίρι του 2022. Όπως είναι λογικό οι Παριζιάνοι θέλουν να επεκτείνουν τη μέχρι τώρα συμφωνία τους. Κι αυτό γιατί, ο Γάλλος άσος από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει. Έτσι, θα μπορεί και να αποχωρήσει ως ελεύθερος του χρόνου το καλοκαίρι. Κάτι που στις τάξεις της γαλλικής ομάδας δεν θέλουν ούτε να το… σκέφτονται. Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο νεαρός άσος δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Μπαπέ μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα κάνει. Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του πληθαίνουν κάθε μέρα. Άλλοτε βρίσκεται πιο κοντά στην ανανέωση κι άλλοτε μια «ανάσα» από την έξοδο. Ο Γάλλος, όμως, μέχρι τώρα τηρεί σιγή ιχθύος για το εν λόγω θέμα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νικολά Ανελκά, πάντως, έγραψε ένα γράμμα μέσω της «Athletic» στον συμπατριώτη του. Μέσα σε αυτό τον συμβούλεψε να αποχωρήσει από την Παρί Σν Ζερμέν αν θέλει να κατακτήσει στο μέλλον τη Χρυσή Μπάλα.

Όπως τόνισε ο πάλαι ποτέ Γάλλος διεθνής, ο Μπαπέ μπορεί να έχει επιτυχίες στην Παρί. Ωστόσο, δεν θα θεωρηθεί εφάμιλλος των Μέσι και Ρονάλντο, χωρίς να έχει παίξει σε κάποιο από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στον πλανήτη, όπως το αγγλικό ή έστω σε μια εκ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία. Τέλος, ο Ανελκά θέλησε να προσφέρει την στήριξη του στον Μπαπέ για το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Ελβετία, που έφερε τον αποκλεισμό της Γαλλίας από το Euro. Ο ίδιος τον κάλεσε να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά, να σκοράρει και να προσπαθήσει να το ξεχάσει.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Ανελκά σε Μπαπέ: «Πήγαινε σ’ ένα δυσκολότερο πρωτάθλημα»

«Αγαπητέ Κιλιάν, αν θέλεις μεγαλύτερα έπαθλα, φύγε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχεις δύο επιλογές, ή μένεις στο Παρίσι ή πηγαίνεις στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι δύο μπορούν να κερδίσουν το Champions League αυτές τις μέρες. Η επιλογή σου εξαρτάται από το τι θέλεις να πετύχεις στο ποδόσφαιρο. Εάν θέλεις το υψηλότερο έπαθλο, θα πρέπει να φύγεις από την Παρί κάποια στιγμή. Ό,τι κι αν κάνεις στο Παρίσι, θα είναι μια χαρά, αλλά θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα λέει: “Τα πήγες πολύ καλά στην Παρί, αλλά μόνο στη Γαλλία, τα καλύτερα είναι στην Αγγλία και την Ισπανία”.

Πρέπει να αποφασίσεις. Εάν θέλεις να κερδίσεις τη χρυσή μπάλα, αυτό είναι που πρέπει να αναζητήσεις μετά την τον απόηχο του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μέσι… Θα πρέπει να ανταγωνιστείς για να είσαι ο καλύτερος. Δεν μπορείς να το κάνεις όταν είσαι στην Παρί. Το γαλλικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, μην το παίρνεις με λάθος τρόπο, αλλά νομίζω ότι το πιο δύσκολο είναι το αγγλικό. Αν θέλεις να είσαι ένας από τους καλύτερους, κάνε ό,τι κάνεις στο Παρίσι στις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ. Ή πήγαινε στην Ισπανία στη Ρεάλ ή στην Μπαρτσελόνα. Ή ίσως στην Ιταλία. Τότε μπορούμε να μιλήσουμε για τον παγκόσμιο αντίκτυπο.

Το να χάσεις ένα τελευταίο πέναλτι είναι κάτι που σε τρομάζει και θα σε τρομάζει πάντα. Νιώθεις μόνος, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις, να δουλέψεις και να δουλέψεις για να σκοράρεις ξανά και να αρχίσεις να ξεχνάς. Αλλά ουσιαστικά ποτέ δεν τα ξεχνάς όλα. Ποτέ δεν ξέχασα και ποτέ δεν θα ξεχάσω τίποτα από αυτά», ανέφερε ο Ανελκά στο γράμμα του προς τον Μπαπέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ