ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Γκριεζμάν, η… καψούρα του Πεπ αν δεν πάρει Κέιν!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποτελεί το «plan b» της Μάντσεστερ Σίτι εφόσον δεν αποκτήσει τον Κέιν, με τους «πολίτες» να προσφέρουν και ανταλλάγματα για τον Γάλλο.

Γκριεζμάν, η… καψούρα του Πεπ αν δεν πάρει Κέιν!

Η καριέρα του Αντουάν Γκριεζμάν δεν θα μπορούσε κάποιος να πει πως βρίσκεται και στην καλύτερη στιγμή της. Ειδικά μέχρι το ξεκίνημα του 2021, ο Γάλλος άσος ήταν τραγικός. Ωστόσο, από εκεί κι έπειτα βρήκε τα… πατήματα του και άρχισε να θυμίζει τον παίκτη που άπαντες θαύμαζαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτόν για τον οποίο η Μπαρτσελόνα δαπάνησε 120 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά μέτρησε 20 γκολ και 13 ασίστ σε 51 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Αριθμοί όχι και… τρομεροί, αλλά ούτε και κακοί. Ειδικά σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στη Βαρκελώνη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, η κριτική προς το πρόσωπο του Γκριεζμάν συνέχισε να υφίσταται. Εξάλλου, είναι σαφές πως στην Μπαρτσελόνα περίμεναν πολύ περισσότερα από εκείνον. Μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας από το Euro, η κουβέντα γύρω από το μέλλον του 30χρονου άσου «φούντωσε» ξανά. Κι αυτό γιατί οι Καταλανοί ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν ή να μειώσουν τα παχυλά συμβόλαια τους και ο ίδιος έχει ένα από τα υψηλότερα στην ομάδα. Κι εκεί που η πώληση του με ένα αξιοσέβαστο ποσό έμοιαζε δύσκολη, η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», που επικαλείται αγγλικά Μέσα, τον έχει θέσει ως το «plan b» της αν δεν αποκτήσει τον Χάρι Κέιν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γκριεζμάν

Δίνει και έμψυχα ανταλλάγματα για Γκριεζμάν η Σίτι

Οι «πολίτες» προσπαθούν εδώ και καιρό να αποκτήσουν τον Άγγλο φορ. Ωστόσο, η επιμονή της Τότεναμ και η επιθυμία της να τον κρατήσει στο ρόστερ έχουν δυσκολέψει την κατάσταση. Έτσι, η Σίτι έχει στρέψει το βλέμμα της και σε άλλες περιπτώσεις πιο εύκολες ως προς την υλοποίηση τους. Ο Γκριεζμάν είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει, με τον Γάλλο άσο να είναι από τις παλιές… αγάπες του Πεπ Γκουαρντιόλα, που είχε ζητήσει την απόκτηση του και πριν μερικά χρόνια.

Όπως τονίζεται η απόκτηση του 30χρονου σαφέστατα θα είναι πιο εύκολη για τη Σίτι. Η Μπαρτσελόνα δεν «καίγεται» να τον κρατήσει, λόγω του τεράστιου συμβολαίου του. Παράλληλα, η αγγλική ομάδα προσφέρει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο στους «μπλαουγκράνα». Κι αυτό είναι διατεθειμένη να δώσει έμψυχα ανταλλάγματα στον ισπανικό σύλλογο όπως οι Λαπόρτα, Μπερνάρντο Σίλβα και Κανσέλο συν κάποια χρήματα για τη μεταγραφή. Βέβαια, για να ισχύσει αυτό, θα πρέπει όποιος παίκτης δοθεί στην Μπαρτσελόνα αντί του Γκριεζμάν να δεχθεί και ένα… νορμάλ συμβόλαιο για να ισορροπηθούν τα οικονομικά των Καταλανών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ