ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Ο Λουκ Σο ανάγκασε τον Μουρίνιο να κάνει κωλοτούμπα

Με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις στο φετινό EURO, ο δεξιός μπακ των Άγγλων, Λουκ Σο, ανάγκασε ακόμη και τον Μουρίνιο να του βγάλει το καπέλο.

Ο Λουκ Σο ανάγκασε τον Μουρίνιο να κάνει κωλοτούμπα

Μία μικρή βεντέτα ανάμεσα στον Λουκ Σο και τον Ζοσέ Μουρίνιο έχει ανοίξει εδώ και χρόνια από τη συνεργασία τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην προπονητής της Γιουνάιτεντ έχει δημόσια αναφερθεί κατά του Άγγλου μπακ σε πολλές περιπτώσεις.

Ακόμα και τώρα που δεν είναι προπονητής του, τού ασκεί μεγάλη κριτική. Στο πρόσφατο ματς της Αγγλίας με την Τσεχία τον κατηγόρησε για τα πολύ «κακά» στημένα του. Ο αριστερός μπακ απάντησε ενοχλημένος ότι φαίνεται πως έχει μπει στο μυαλό του Πορτογάλου κόουτς.

Στα τελευταία 3 παιχνίδια, πάντως, ο Σο έδωσε απαντήσεις μετρώντας 3 ασίστ. Έτσι, ακόμη και ο Μουρίνιο παραδέχτηκε την καλή κατάσταση του παίκτη μιλώντας στο talksport για το σύστημα που πρέπει να παίξει η Αγγλία κόντρα στη Δανία.

«Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται η Αγγλία να παίξει με τρεις πίσω όπως έκανε εναντίον της Γερμανίας; Η άποψή μου είναι ότι δεν χρειάζεται. Οι τέσσερις πίσω είναι πραγματικά, πολύ συμπαγείς. Ο Λουκ Σο παίζει όλο και καλύτερα. Ο Κάιλ Γουόκερ έχει κάνει ένα καταπληκτικό τουρνουά.

“Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί είναι πολύ σταθεροί και οι τέσσερις πίσω με το καταπληκτικό EURO που κάνουν και οι δύο κεντρικοί μέσοι είναι περισσότερο από αρκετοί για να ελέγξουν επιθετικά τη Δανία. Συνεπώς, έχεις τέσσερις παίκτες για να αποφασίσεις τη δημιουργικότητα του παιχνιδιού. Εκεί είναι που ο Γκάρεθμπορεί να έχει κάποιες αμφιβολίες».

Η ενδεκάδα που θα κατέβαζε ο Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος κόουτς θεωρεί ότι η εθνική Αγγλίας πρέπει να κατέβει με τετράδα στην άμυνα στην ημιτελική φάση κόντρα στη Δανία. Παράλληλα, πιστεύει ότι πρέπει να διατηρηθούν τουλάχιστον οι 9 από τους παίκτες στο βασικό σχήμα που αγωνίστηκε με την Ουκρανία.

Επομένως, ο Σουθγκέιτ έχει να διαλέξει 2 παίκτες ανάμεσα στους Μάουντ, Γκρίλις, Φόντεν και Σάντσο.

«Ο Γουόκερ, ο Μαγκουάιρ, ο Στόουνς και ο Σο πρέπει να παίξουν. Το ίδιο και οι Φίλιπς, Ράις, Στέρλινγκ και Κέιν. Υπάρχουν 2 θέσεις κατά τη γνώμη μου οι οποίες είναι ανοιχτές και δύο θέσεις όπου οι επιλογές είναι διαφορετικές. Ο Σάντσο έπαιξε καλά, ο Φόντεν ξεκίνησε το τουρνουά, το ίδιο ο Μάουντ, ενώ ο Γκρίλις μοιάζει να μην είναι ο αγαπημένος παίκτης του Γκάρεθ αλλά, κάθε λεπτό που βρίσκεται στο γήπεδο, είναι καλός. Υπάρχουν πολλές επιλογές για αυτές τις 2 θέσεις» είπε αρχικά.

«Πιστεύω ότι παίζοντας στο Wembley, η Αγγλία θα είναι σταθερή όπως πάντα, αλλά πρέπει να δοκιμάσουν να κερδίσουν τον αγώνα το συντομότερο δυνατό και δεν πιστεύω ότι πρέπει να παίξουν με τους τρεις πίσω όπως έκαναν εναντίον της Γερμανίας» κατέληξε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ