ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεάλ και Αντσελότι φτιάχνουν… κλίμα για φαν Ντε Μπέεκ!

Ο Ντόνι φαν Ντε Μπέεκ ξέρει τη μοίρα του στη Γιουνάιτεντ. Στη Μαδρίτη, Ρεάλ και Αντσελότι φιλοδοξούν να τον πείσουν να πει το ναι σε κάτι ανάλογο στο Μπερναμπέου.

Ρεάλ και Αντσελότι φτιάχνουν… κλίμα για φαν Ντε Μπέεκ!

Όσοι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης περίμεναν αυτό το καλοκαίρι να δουν οικονομικές μεταγραφικές υπερβάσεις από την ομάδα τους ατύχησαν. Η σφικτή πολιτική του Φλορεντίνο Πέρεθ διατηρείται, με τους Μαδριλένους να βγαίνουν συγκρατημένοι στις αγορές. Με τον Κάρλο Αντσελότι στο τιμόνι της ομάδας, η «Βασίλισσα» θα παρουσιαστεί με γνώριμα πρόσωπα και ελάχιστες νέες πινελιές.

Οι μεγάλες αλλαγές αναμένονται στην άμυνα μετά τη φυγή του Σέρχιο Ράμος και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ράφαελ Βαράν. Από εκεί και πέρα η Ρεάλ απλά θα καλύψει ορισμένα κενά με έξυπνες κινήσεις. Μια από αυτές ίσως να είναι και η μετακίνηση του Ντόνι φαν Ντε Μπέεκ. Ο Ολλανδός χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τη Daily Mail βρίσκεται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Οι Βρετανοί τονίζουν πως ο Ιταλός τεχνικός θέλει τον μέσο των «Κόκκινων Διαβόλων» προκειμένου να έχει μια ακόμη αξιόπιστη λύση στη μεσαία του γραμμή. Ο 24χρονος μετακόμισε πέρυσι τέτοια εποχή στο Ολντ Τράφορντ αφήνοντας τον Άγιαξ για το επόμενο επίπεδο. Στην Πρέμιερ Λιγκ ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως εκείνος τα είχε ονειρευτεί καθώς στη πρώτη του χρονιά η συμμετοχές του στη Γιουνάιτεντ ήταν εμφανώς περιορισμένες.

Είτε Γιουνάιτεντ είτε Ρεάλ ο φαν Ντε Μπέεκ θα βρίσκεται στον πάγκο

Ο τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έθεσε τον Ολλανδό χαφ σε δεύτερη μοίρα δίνοντας προτεραιότητα στους Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες. Πάνω σε αυτό φιλοδοξεί να πατήσει η Ρεάλ Μαδρίτης και να εγγυηθεί στον ποδοσφαιριστή περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Βέβαια και στη «Βασίλισσα» ο άξονας είναι… κλειδωμένος εδώ και αρκετά χρόνια. Κασεμίρο, Μόντριτς και Κρόος, η αγία τριάδα των Μαδριλένων σπάει με μεγάλη δυσκολία. Ο Αντσελότι ωστόσο θέλει να έχει πίσω από αυτούς τους τρεις και άλλες αξιόπιστες επιλογές. Το σενάριο των Βρετανών μοιάζει δύσκολο να υλοποιηθεί ωστόσο από τη στιγμή που μιλάμε για δανεισμό και όχι για μεταγραφή τίποτα δεν είναι απίθανο. Θυμίζουμε πως πριν ο παίκτης καταλήξει πέρυσι στη Γιουνάιτεντ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Ρεάλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ