ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Στη «μάχη» Κριστιάνο-Σικ… χαμογελάει ο Πορτογάλος!

Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάτρικ Σικ είναι οι πρώτοι σκόρερ του Euro, έχοντας από πέντε γκολ, αλλά αν όλα μείνουν έτσι ο Πορτογάλος θα... χαμογελάσει.

Στη «μάχη» Κριστιάνο-Σικ… χαμογελάει ο Πορτογάλος!

Η Πορτογαλία αποχαιρέτησε σχετικά νωρίς τη φετινή διοργάνωση του Euro. Οι προηγούμενοι νικητές, αυτή τη φορά έμειναν εκτός στη φάση των «16» μετά την ήττα από το Βέλγιο (1-0). Αν μη τι άλλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να επαναλάβει την προηγούμενη πορεία των Πορτογάλων. Ο ίδιος έκανε κυριολεκτικά ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τους φέρει ξανά στην κορυφή. Πέτυχε συνολικά πέντε τέρματα στα τέσσερα ματς που αγωνίστηκε. Παρότι «πάτησε» τα 36 του έκανε το καλύτερο Euro της καριέρας του, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μια παρόμοια περίπτωση με τον Κριστιάνο αποτέλεσε και ο Πάτρικ Σικ. Βέβαια, ο 25χρονος επιθετικός έφτασε ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης με την Τσεχία. Ο ίδιος μέτρησε επίσης πέντε τέρματα, όσα και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, αλλά κι εκείνος δεν μπόρεσε να προχωρήσει περισσότερο. Παρόλα αυτά, με τους δυο τους να μοιράζονται την κορυφή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται σε ποιον θα καταλήξει το χρυσό παπούτσι του Euro, εφόσον κάποιος δεν τους ξεπεράσει σε γκολ. Και η απάντηση φαίνεται πως… χαροποιεί τον Κριστιάνο, στα χέρια του οποίου θα καταλήξει το βραβείο, σύμφωνα με την «AS».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Οι ασίστ δίνουν το βραβείο στον Κριστιάνο, εκτός…

Βλέπετε, αμφότεροι οι παίκτες έχουν από πέντε τέρματα, όπως προείπαμε. Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η UEFA έχει ξεκαθαρίσει πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προηγείται για το βραβείο. Κι αυτό γιατί μετράει περισσότερες ασίστ από τον Σικ. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής έχει δώσει μια ασίστ, στο γκολ του Ζότα κόντρα στη Γερμανία, ενώ ο Τσέχος βρίσκεται στο μηδέν.

Ωστόσο, ακόμη κι αν ήταν ισόπαλοι και στις ασίστ, πάλι ο Κριστιάνο θα είχε το πλεονέκτημα. Κι αυτό γιατί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει πετύχει τα γκολ του σε λιγότερα λεπτά. Οι Λουκάκου, Μπενζεμά και Φόρσμπεργκ, που είχαν από τέσσερα γκολ μείνανε και αυτοί εκτός από τα προημιτελικά, οπότε ο 36χρονος βρίσκεται πιο κοντά στο χρυσό παπούτσι του Euro. Βέβαια, οι Κέιν, Στέρλινγκ και Ντόλμπεργκ έχουν από τρία τέρματα και ακόμη ελπίζουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Εξάλλου, όλοι τους θα τεθούν αντιμέτωποι στο παιχνίδι της Αγγλίας με τη Δανία στα ημιτελικά, οπότε κάποιος ή κάποιοι θα έχουν στη διάθεση τους δύο παιχνίδια για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τον Κριστιάνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ