Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλουν τον Μπακαγιόκο με νέο δανεισμό στην Μίλαν!
Μίλαν

Θέλουν τον Μπακαγιόκο με νέο δανεισμό στην Μίλαν!

Μέλλον στην Τσέλσι δεν υπάρχει για τον Μπακαγιόκο και η Μίλαν προτίθεται να του προσφέρει ακόμα μια χρονιά δουλειά, θέλοντας τον δανεικό.

06.07.2021 | 01:00

Έτοιμη να προσφέρει ακόμη μια φορά σχέδιο διαφυγής στον Τιεμουέ Μπακαγιόκο η Μίλαν! Ξεχασμένος στην Τσέλσι, ο Γάλλος χαφ αρέσει στους «ροσονέρι», οι οποίοι τον ζητούν δανεικό.

Ας πούμε ότι τα πράγματα για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο δεν έχουν κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο μέχρι στιγμής. Στην χρονιά πρωταθλητισμού που έκανε η Μονακό τη σεζόν 2016-17, ο Γάλλος αμυντικός μέσος ήταν ένας εκ των κορυφαίων. Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε η πολύ ακριβή μεταγραφή στην Τσέλσι, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, πολλοί έκαναν λόγο τότε για τον νέο… Μακελελέ!

Από δανεισμό σε δανεισμό ο Μπακαγιόκο

Ωστόσο, ο Μπακαγιόκο δεν δικαίωσε ποτέ τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του. Μετά από μόλις μια χρονιά στο Λονδίνο, ακολούθησαν τρεις διαδοχικοί δανεισμοί σε Μίλαν, Μονακό και Νάπολι. Χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει σε κάποιο από τα τρία περάσματά του, ο Γάλλος επέστρεψε πάλι στο Δυτικό Λονδίνο. Όμως ο Τόμας Τούχελ δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, καθώς Ενγκολό Καντέ και Ζορζίνιο είναι αναντικατάστατοι.

Εναλλακτική επιλογή για τον Μπακαγιόκο και την Τσέλσι, προσφέρει πάλι η Μίλαν. Οι «ροσονέροι» είχαν συνεργαστεί πάλι με τον 26χρονο κόφτη την σεζόν 2018-19, έχοντας σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ωστόσο, η πολύ ακριβή ρήτρα αγοράς που είχαν θέσει οι «μπλε», απέτρεψαν την Μίλαν από την μόνιμη απόκτησή του.

Το πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2017 ο Μπακαγιόκο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Τα 40 εκατομμύρια που δαπάνησαν οι Λονδρέζοι δεν έχουν επιστραφεί σε καμία περίπτωση και πιθανότατα ούτε πρόκειται. Πλέον, η απομάκρυνσή του με δανεισμό ή μεταγραφή είναι η πρώτη σκέψη των πρωταθλητών Ευρώπης. Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport», η Μίλαν εξετάζει το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του Γάλλου χαφ.

Την περασμένη σεζόν, όντας δανεικός στην Νάπολι, ο Μπακαγιόκο σημείωσε 44 συμμετοχές. Αν και ο χρόνος συμμετοχής του ήταν αυξημένος στους Ναπολιτάνους, δεν κατάφερε ποτέ να κάνει αρκετά καλή εντύπωση για να αγοραστεί από την Τσέλσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version