ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Το υπέροχο γράμμα του Κλοπ σε μικρό φίλο της Λίβερπουλ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε ξανά το δέσιμο του με τον κόσμο της Λίβερπουλ, στέλνοντας γράμμα σ' ένα παιδάκι για να το βοηθήσει να καταπολεμήσει το άγχος του.

Το υπέροχο γράμμα του Κλοπ σε μικρό φίλο της Λίβερπουλ!

Από την ημέρα που ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε τη Λίβερπουλ, το «δέσιμο» του με την ομάδα έγινε εμφανές. Όλα αυτά τα χρόνια ο Γερμανός τεχνικός πάσχιζε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Μια ομάδα που θα πετυχαίνει εντός αγωνιστικών χώρων. Κάτι που ειδικά τις τελευταίες τρεις σεζόν το πέτυχε στον απόλυτο βαθμό. Εξάλλου, κατέκτησε το Champions League και το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου μετά από 30 χρόνια. Κι όλα αυτά παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Πέραν τούτου, όμως, ο ίδιος πέτυχε να γίνει «ένα» με τον κόσμο της ομάδας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ελάχιστοι προπονητές έχουν αγαπηθεί όσο ο Κλοπ στη Λίβερπουλ. Κάτι το οποίο έχει κερδίσει με το «σπαθί» του. Όχι μόνο με την αγωνιστική άνοδο των «κόκκινων», αλλά με το δέσιμο που έχει ο ίδιος με όσους υποστηρίζουν αυτή την ομάδα. Ο κόσμος του συλλόγου τον λατρεύει σαν θεό και υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που τον κάνουν ακόμα πιο αγαπητό. Βλέπετε, ο Γερμανός τεχνικός προέβη σε μια αξιέπαινη πράξη, που έφερε στην επιφάνεια το «Sportbible». Ο ίδιος έστειλε προσωπικά ένα γράμμα σ’ έναν 11χρονο μικρό φίλο της Λίβερπουλ που αντιμετώπιζε άγχος γιατί θα ξεκινούσε τη δεύτερη τάξη του σχολείου τον Σεπτέμβριο.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε από καρδιάς στον νεαρό Λιούς Μπάλφε, τονίζοντας του πως και ο ίδιος έχει άγχος. Ωστόσο, δεν το αφήνει να τον καταβάλει, αλλά το χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει κάτι θετικό. Παράλληλα, του μίλησε για όσες δυσκολίες έχει αντιμετωπίσει με τους χαμένους τελικούς του, για τους οποίους η οικογένεια και οι φίλοι του τον βοήθησαν να ξεπεράσει, καλώντας τον μικρό φίλο της ομάδας να παραμείνει θετικός και να δει με αισιοδοξία το μέλλον και τον υπέροχο χρόνο που θα περάσει μεγαλώνοντας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κλοπ

Αναλυτικά το μήνυμα του Κλοπ:

«Θες να σου πω ένα μυστικό; Κι εγώ αγχώνομαι. Για να είμαι ειλικρινής θα ανησυχούσα αν δεν είχα άγχος γιατί όταν συμβαίνει, μου δίνει την ευκαιρία να μετατρέψω αυτή την ενέργεια σε κάτι θετικό. Ξέρω ότι μπορεί να είναι περίεργο για ένα παιδί στην ηλικία σου να πιστέψει ότι ο προπονητής της Λίβερπουλ νιώθει όπως εσύ. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει. Από το γράμμα σου κατάλαβα ότι είσαι πολύ συμπονετικός και νοιάζεσαι για τους άλλους. Όταν έχεις αυτές τα χαρακτηριστικά είναι πολύ δύσκολο το να μην αγχώνεσαι. Με ρώτησες τι κάνω εγώ όταν οι παίκτες μου νιώθουν έτσι και η απάντηση είναι απλή.

Τους υπενθυμίζω πόσο σημαντικοί είναι για μένα και πόσο πολύ πιστεύω σε αυτούς και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι γίνεται ακριβώς το ίδιο και σε εσένα με την οικογένεια σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν. Όπως ξέρεις έχω χάσει αρκετούς τελικούς και δεν είναι ωραίο συναίσθημα. Ωστόσο, με τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειας μου συνέχισαν να προσπαθώ και στο τέλος ζήσαμε κάποιες υπέροχες στιγμές. Αν είχα κολλήσει στις κακές στιγμές αυτό δεν θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα. Οπότε, σε παρακαλώ, να είσαι θετικός για τον εαυτό σου και να κοιτάξεις μπροστά στον υπέροχο χρόνο που ξέρω ότι θα περάσεις μεγαλώνοντας.

Και μη ξεχνάς ότι είσαι μέλος της οικογένειας της Λίβερπουλ και αυτό σημαίνει πως έχεις εκατομμύρια ανθρώπους σαν εσένα που θέλουν να είσαι όσο πιο χαρούμενος γίνεται. Η στήριξη σου σημαίνει πολλά για μένα και όλους στη Λίβερπουλ. Οπότε ελπίζω πως αυτό το γράμμα σου δείχνει πως κι εμείς σε στηρίζουμε. You’ll Never Walk Alone».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ