ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Ο Κέιν βλέπει Σμάιχελ και παίρνει… φωτιά! (pic)

Ο Χάρι Κέιν έχει μια εκπληκτική παράδοση όταν αντιμετωπίζει τον Κάσπερ Σμάιχελ και θέλει να της δώσει συνέχεια στον ημιτελικό της Αγγλίας με τη Δανία.

Ο Κέιν βλέπει Σμάιχελ και παίρνει… φωτιά! (pic)

Σ’ ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα, σαν αυτό που διαθέτει η Αγγλία, ο Χάρι Κέιν ξεχωρίζει. Εξάλλου, ο επιθετικός της Τότεναμ προέρχεται από σταθερά εξαιρετικές σεζόν. Εδώ και λίγα χρόνια συγκαταλέγεται δικαίως στους κορυφαίους φορ στον πλανήτη. Κάτι που δεν αμφισβητείται πλέον από σχεδόν κανέναν. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ του έχει δώσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ. Στην πρώτη του διοργάνωση ως αρχηγός τα πήγε εξαιρετικά, φτάνοντας με τα «τρία λιοντάρια» ως τα ημιτελικά, όντας πρώτος σκόρερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, στο φετινό Euro ο Κέιν δεν ξεκίνησε το ίδιο δυναμικά. Στα παιχνίδια των ομίλων έμοιαζε να είναι «σκιά» του καλού εαυτού του. Γι’ αυτό, άλλωστε, και δεν βρήκε δίχτυα σε κανένα εκ των τριών αγώνων. Όταν ήρθαν τα νοκάουτ, όμως, ο Άγγλος φορ σαν να… αναγεννήθηκε. Σημείωσε συνολικά τρία γκολ απέναντι σε Γερμανία και Ουκρανία κι έφερε ξανά τα «τρία λιοντάρια» στα ημιτελικά. Φυσικά, στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό και η διεκδίκηση του τροπαίου στο «Γουέμπλεϊ». Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει η Αγγλία να περάσει τη Δανία. Κι εκεί ο Χάρι Κέιν έχει υπέρ του την απίθανη παράδοση που έχει απέναντι στον Κάσπερ Σμάιχελ, όταν τον βρίσκει απέναντι του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Κέιν «πυροβολεί» τον Σμάιχελ κάθε φορά

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί αντιμέτωποι συνολικά 10 φορές στην Premier League ή σε κάποιο αγγλικό κύπελλο. Σε αυτά τα παιχνίδια, ο Κέιν έχει καταφέρει να σκοράρει 12 φορές απέναντι του, έχοντας δημιουργήσει ένα… ιστορικό, που σίγουρα οι Άγγλοι θα θέλουν να επαναληφθεί. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως για ένα διάστημα της καριέρας τους υπήρξαν και συμπαίκτες. Βλέπετε, το 2013 o Άγγλος φορ είχε δοθεί ως δανεικός στη Λέστερ, όπου αγωνιζόταν και αγωνίζεται ως και σήμερα ο Δανός τερματοφύλακας.

Βέβαια, οι μεταξύ τους «μάχες» γινόταν στο πλαίσιο των παιχνιδιών της Τότεναμ με τη Λέστερ. Πλέον, το διακύβευμα και για τους δύο είναι πολύ μεγαλύτερο. Το βράδυ της Τετάρτης (7/7) παίζεται η πρόκριση σ’ έναν τελικό Euro. Η συνέχεια δηλαδή της διεκδίκησης του τρόπαιο, απέναντι στην Ιταλία. Για την Αγγλία και τον Κέιν αυτό αποτελεί σχεδόν το… Ιερό Δισκοπότηρο, καθώς τα «τρία λιοντάρια» όχι μένουν δεν έχουν τη συγκεκριμένη κούπα στη συλλογή τους, αλλά δεν έχουν φτάσει και ποτέ στον τελικό. Από την άλλη η Δανία θέλει να ζήσει ξανά μέρες… 1992, όταν είχε κατακτήσει το Euro, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ποδοσφαιρική ιστορία. Όπως ακριβώς, έκπληξη είναι και η φετινή εξαιρετική της πορεία. Πάντως, αν ληφθεί υπόψη η προϊστορία ανάμεσα σε Κέιν και Σμάιχελ, τότε οι Άγγλοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ