ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Copa America 2021

Tα χέρια του… τίμιου γίγαντα Μαρτίνες έστειλαν την Αργεντινή τελικό! (vid)

O Εμιλιάνο Μαρτίνες έπιασε τρία από τα πέντε πέναλτι της Κολομβίας στη «ρώσικη ρουλέτα» και έστειλε την Αργεντινή στον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Tα χέρια του… τίμιου γίγαντα Μαρτίνες έστειλαν την Αργεντινή τελικό! (vid)

Από τον Λιονέλ Μέσι το περίμενε το… κακό η Κολομβία, αλλά, εν τέλει το έπαθε από τον τερματοφύλακα της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες! Ο κίπερ της Άστον Βίλα έπιασε τρία πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα», έτσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης της «αλμπισελέστε» στον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Εκεί που ήδη την περιμένει η Βραζιλία!

Σπουδαία πράγματα από τον Μέσι που έδωσε ακόμη μία ασίστ και είχε δοκάρι. Ωστόσο, η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 1-1. Το τέρμα για τους Κολομβιανούς το σημείωσε με παλικαρίσιο τρόπο ο Ντίας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Αργεντινή ήταν το μεγάλο φαβορί στον ημιτελικό με την Κολομβία. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν από πολύ νωρίς. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε» έδωσε έτοιμο γκολ στον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο στράικερ της Ίντερ από κοντινή θέση και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως έδωσε το προβάδισμα στην Αργεντινή στο 7′.

Με αυτό τον τρόπο ο Μέσι έφτασε τις πέντε ασίστ στο τουρνουά και ο συμπαίκτης του τα τρία τέρματα. Θα περίμενε κανείς πως η συνέχεια θα ήταν ανάλογη για την Αργεντινή, αλλά, η Κολομβία αντέδρασε και ισορρόπησε. Μάλιστα, οι παίκτες της σε αρκετές περιπτώσεις έπαιζαν αρκετά δυνατά για να σπάσουν τον… τσαμπουκά των Αργεντινών, κάτι που εν τέλει έπιασε.

Μάλιστα, η Κολομβία θα μπορούσε μέσα σε ένα λεπτό όχι απλά να ισοφαρίσει, αλλά, να πάρει μέχρι και το προβάδισμα. Πιο συγκεκριμένα στο 37′ το σουτ του Μπάριος βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Μαρτίνες και στην επόμενη φάση η κεφαλιά του Μίνα βρήκε στην οριζόντια δοκό! Έτσι, το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερος μέρος η Κολομβία χρώσταγε… κάτι στην Αργεντινή. Και το ξεπλήρωσε με τον Ντίας στο 61′ με τον Κολομβιανό να φέρνει το ματς στα ίσα, μετά από ωραίο σπριντ και δύσκολο τελείωμα από δύσκολη γωνία! Η Αργεντινή άργησε να αντιδράσει, όμως, το έπραξε στο 74′. Ο Ντι Μαρία εκμεταλλεύτηκε το λάθος στη μεσαία γραμμή, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έδωσε έτοιμο γκολ στον Μαρτίνες, εκείνος πλάσαρε, αλλά, ο Μπάριος έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στη συνέχεια ο Ντι Μαρία από κοντά έστειλε την μπάλα έξω!

Στα τελευταία λεπτά η Αργεντινή πίεσε και είχε δοκάρι με τον Μέσι στο 85′. Το 1-1, όμως, δεν άλλαξε και στο τέλος οι δύο ομάδες έπρεπε να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο γκολκίπερ της Άστον Βίλα έπιασε τρία από τα πέντε πέναλτι της Κολομβίας και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να δώσει την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Αμέρικα στην «αλμπισελέστε».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ