ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τινάζει την… μπάνκα για Χάαλαντ η Τσέλσι!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί τον διακαή πόθο της Τσέλσι, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ για την άμεση απόκτηση του.

Τινάζει την… μπάνκα για Χάαλαντ η Τσέλσι!

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Έρλινγκ Χάαλαντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Με 41 γκολ και 12 σε 41 ματς με την Ντόρτμουντ φέτος, ο 20χρονος φορ έδειξε πως είναι ικανός να ηγηθεί της Ντόρτμουντ. Γι’ αυτό, άλλωστε, πλέον συγκαταλέγεται αναμφίβολα στους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως μαζί με τον Μπαπέ θεωρούνται οι δύο αστέρες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τα επόμενα χρόνια. Κάτι που εν μέρει το κάνουν και τώρα, απλά σε μικρότερη κλίμακα, λόγω του διπόλου Μέσι-Ρονάλντο. Πάντως, όσον αφορά τον 20χρονο φορ, οι εμφανίσεις του έφεραν έντονο ενδιαφέρον στο πρόσωπο του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ουκ ολίγες κορυφαίες ομάδες έβαλαν στο στόχαστρο τους τον Χάαλαντ. Πιο «θερμή» απ’ όλες με τον Νορβηγό φορ έχει αποδειχθεί εδώ και λίγο καιρό η Τσέλσι. Η κάτοχος του Champions League θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και ο νεαρός φορ μοιάζει ό,τι ακριβώς χρειάζεται. Βέβαια, η Ντόρτμουντ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να τον πουλήσει, εκτός αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση. Κάτι που, σύμφωνα με το «90min», η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να κάνει, προσφέροντας περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

Πλησιάζει σε συμφωνία με τον Χάαλαντ η Τσέλσι και… περιμένει

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, στις τάξεις των «μπλε» ξέρουν πως ο Χάαλαντ έχει ρήτρα 75 εκατ. για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, εφόσον κινηθούν τότε για την απόκτηση του ρισκάρουν να βρεθούν σε μια «μάχη» με κάμποσες ομάδες για τον Νορβηγό φορ. Κι εκεί δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να κερδίσουν. Γι’ αυτό θέλουν να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή του. Εδώ και λίγο καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραιόλα, ούτως ώστε να συμφωνήσουν από νωρίς τα του συμβολαίου του νεαρού φορ.

Από εκεί και πέρα, η Τσέλσι θέλει να μιλήσει με την Ντόρτμουντ για την αφορά του Χάαλαντ. Η αγγλική ομάδα γνωρίζει πως οι Βεστφαλοί δεν «καίγονται» να τον πουλήσουν το φετινό καλοκαίρι. Από την άλλη, όμως, πιστεύουν πως μια τόσο μεγάλη πρόταση θα τους κάνει να αλλάξουν γνώμη, κοιτώντας το συμφέρουν τους. Κι αυτό γιατί αν δεχτούν θα κερδίσουν τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με του χρόνου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ