ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Βεράτι: «Γενναιόδωρο το πέναλτι στον Στέρλινγκ»

Ενόψει το μεγάλου τελικού στο «Γουέμπλεϊ», ο Μάρκο Βεράτι μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο της Ιταλίας, Αγγλία, σχολιάζοντας και την φάση του Στέρλινγκ.

Βεράτι: «Γενναιόδωρο το πέναλτι στον Στέρλινγκ»

Ώρα τελικού στο Λονδίνο και ο Μάρκο Βεράτι αναφέρθηκε στα πάντα. Λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη μάχη του «Γουέμπλεϊ», ο Ιταλός μέσος είπε αυτά που πίστευε για την Αγγλία.

Όλα τα φώτα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης έχουν στραφεί πλέον στο «Γουέμπλεϊ». Ιταλία και Αγγλία είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού, έτοιμες να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Euro. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των παικτών λίγες μέρες νωρίτερα, ο Μάρκο Βεράτι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για τα δύο πρώτα παιχνίδια, στους πανηγυρισμούς με… έναν άγνωστο μετά τα ημιτελικά, ο Βεράτι είναι έτοιμος για τον μεγάλο τελικό. «Η Αγγλία είναι μια τεχνική και δουλεμένη ομάδα. Δέχτηκε μόλις ένα γκολ σε όλο το τουρνουά. Είναι σταθερή και ισορροπημένη, νομίζω πως βάσει εικόνας τους αξίζει να βρίσκονται στον τελικό. Θα ήταν ονειρικό για αυτούς να κερδίσουν στο σπίτι τους» ανέφερε αρχικά ο χαφ των «ατζούρι».

Ο Βεράτι θεωρεί πως η Ιταλία θα έχει τον ρυθμό

«Κόντρα στην Αγγλία έχω και εγώ μερικές πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Με τους Άγγλους αντίπαλους έκανα το εθνικό μου ντεμπούτο. Ακόμα, ήταν η πρώτη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο Μουντιάλ του 2014. Το να παίζει κάποιος στο «Γουέμπλεϊ» είναι τρομερή εμπειρία, πόσο μάλλον σε τελικό. Θα είναι ένα ιστορικό ματς και για τις δύο ομάδες» συνέχισε ο Βεράτι, ανυπομονώντας για τον τελικό.

Ωστόσο, παίρνοντας θέση για την αμφισβητούμενη φάση της Αγγλίας, στον ημιτελικό με την Δανία, ο Βεράτι ήταν ξεκάθαρος. «Το πέναλτι του Στέρλινγκ κόντρα στην Δανία; Γενναιόδωρο, όμως δεν θα το αποδοκίμαζα. Προτιμώ να μιλήσω για εμάς όμως. Τα τελευταία χρόνια είχαμε προβλήματα αξιοπιστίας. Πλέον όμως η Ιταλία βρίσκεται πάλι εκεί που της αξίζει. Στον τελικό όλοι θα δώσουμε τα πάντα. Πιστεύω πως αντίθετα με την Ισπανία, εμείς θα επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο κέντρο» ανέφερε ο έμπειρος χαφ των Ιταλών, οι οποίοι απέχουν μόλις ένα βήμα από το να γράψουν ξανά ιστορία για την χώρα τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ