ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

«Ο Γκριζμάν θα δεχόταν μείωση για χάρη της Ατλέτικο»

Με τον Γκριζμάν να σκέφτεται την αποχώρηση από το «Καμπ Νου» και τον Σαούλ να είναι «φευγάτος» από την Ατλέτικο, θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία;

«Ο Γκριζμάν θα δεχόταν μείωση για χάρη της Ατλέτικο»

Ένα ιδιαίτερα… τρελό σενάριο επιστροφής του Γκριζμάν στην Ατλέτικο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Πιθανότερος τρόπος υλοποίησής του μέσω της ανταλλαγής με την Μπαρτσελόνα.

Η καριέρα του Αντουάν Γκριζμάν στην Μπαρτσελόνα δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που μάλλον είχε ονειρευτεί. Πιέζοντας για να μετακομίσει στο «Καμπ Νου», ο Γάλλος επιθετικός ήλπιζε να είναι πρωταγωνιστής για τους «μπλαουγκράνα». Ωστόσο η εικόνα που έχει παρουσιάσει, απέχει πολύ από τον παίκτη που αγαπήθηκε στην Ατλέτικο.

Τα οικονομικά προβλήματα έχουν χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της ομάδας της Βαρκελώνης, η οποία ψάχνει από παντού τρόπο να κόψει χρήματα. Οι δαπανηρές μεταγραφές του παρελθόντος την έχουν φέρει σε σημείο να δυσκολεύεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι. Έτσι, κάθε άσκοπη δαπάνη που κόβεται μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.

Ό «φευγάτος» Σαούλ σπρώχνει τον Γκριζμάν στην Ατλέτικο

Ένας από τους παίκτες που δεν έχει σίγουρη θέση στο ρόστερ εξαιτίας αυτών των εξελίξεων είναι ο ίδιος ο Γκριζμάν. Αν και οι εμφανίσεις του δεν είναι τόσο μέτριες όσο όταν ο Βαλβέρδε και μετέπειτα ο Σετιέν έκαναν κουμάντο, ο Γάλλος απέχει ακόμα από το ιδανικό. Σύμφωνα με την «Goal», ο παίκτης δεν θα εμφανιζόταν αρνητικός στο επιστρέψει στην Μαδρίτη.

Με τον Σαούλ Νίκγεθ να επιθυμεί την αποχώρηση του από το «Μετροπολιτάνο», ένα πικάντικο σενάριο ανέβηκε στην επιφάνια. Αυτό της ανταλλαγής του Ισπανού για τον Γκριζμάν. Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον 26χρονο χαφ είναι γνωστό από παλιά, ωστόσο οι «ροχιμπλάνκος» δεν σήκωναν κουβέντα. Πλέον, με το ενδεχόμενο πώλησης ανοικτό, τα δεδομένα αλλάζουν.

Πόρους για μεταγραφή δεν έχει καμία από τις δύο πλευρές, Ωστόσο μια ανταλλαγή των δύο παικτών θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα. Ο Σιμεόνε έχει δηλώσει πως θα ήθελε να είχε πάλι στο ρόστερ του τον Γκριζμάν, ενώ και ο Γάλλος θα δεχόταν μείωση μισθού για να επιστρέψει στην αγαπημένη του.

Μπορεί το σενάριο να έχει μικρές πιθανότητες ολοκλήρωσης, όμως αν και οι δύο πλευρές βρουν όσα ζητούν στην μετακίνηση, δεν είναι απίθανο να υπάρξει συμφωνία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ