ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Copa America 2021

Ντι Μαρία: «Ο Μέσι μου είπε πως ήταν η εκδίκηση μου»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο ήρωας του τελικού του Copa America για την Αργεντινή, αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι που... προφητικά του είπε πως αυτός ο τελικός ήταν η δική του εκδίκηση για όσους είχε χάσει.

Ντι Μαρία: «Ο Μέσι μου είπε πως ήταν η εκδίκηση μου»

Η 11η Ιουλίου του 2021 θα μείνει για πάντα στη μνήμη των απανταχού Αργεντινών. Είναι η μέρα που η εθνική ομάδα της χώρας τους έσπασε κάθε «κατάρα» που την κυνηγούσε. Η στιγμή που κατέκτησε το Copa America, τον πρώτο της τίτλο από το 1993. Έπειτα από 28 χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του πανηγύρισαν όλοι μαζί ένα τρόπαιο που ήθελαν όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Μάλιστα, το κατάφεραν μ’ έναν πραγματικά παλικαρίσιο τρόπο. Στο «Μαρακανά», απέναντι στην οικοδέσποινα Βραζιλία το «σκαφτό» πλασέ του Ντι Μαρία αποδείχτηκε… χρυσό και η «αλμπισελέστε» πήρε στα «χέρια» της την κούπα (1-0).

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αμέσως μετά το ματς, ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για την τεράστια επιτυχία της Αργεντινής. Ο Ντι Μαρία αποκάλυψε πως πριν από το παιχνίδι ο Μέσι τον πλησίασε και του είπε… προφητικά πως αυτός ήταν ο τελικός του. Βλέπετε, ο 33χρονος είχε χάσει τους δύο τελευταίους τελικούς Copa America (2015, 2016), λόγω τραυματισμού, ενώ το 2014 ήταν στην πλευρά των ηττημένων στον τελικό του Μουντιάλ. Κάτι που δε συνέβη αυτή τη φορά. Μάλιστα, ο ίδιος επισήμανε πως είχε πει πριν από το παιχνίδι στον Ντε Πολ να ψάξει τη μακρινή μπαλιά που έφερε το γκολ. Μάλιστα, το τόνισε πως ο Λόντι από εκείνη την πλευρά «κοιμόταν» συχνά στο παιχνίδι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ντι Μαρία: «Είχα πει στον Ντε Πολ ότι ο Λόντι “κοιμόταν” στην πλευρά εκείνη»

«Είναι απίστευτο. Του είπα πως το κατακτήσαμε χάρη σ’ αυτόν κι εκείνος ότι το πήραμε χάρη σ’ εμένα. Πριν από το ματς, ο Λίο μου είπε πως αυτός είναι ο τελικός μου. Κι αυτό γιατί δεν μπορούσα να παίξω στη Χιλή και στις ΗΠΑ, αλλά και για τον τελικό Μουντιάλ που χάσαμε εδώ (σ.σ στη Βραζιλία) το 2014. Έπρεπε να είναι η εκδίκηση μου σήμερα και ήταν. Είχα πει στον Ντε Πολ πριν το ματς πως ο μπακ της Βραζιλίας από εκείνη την πλευρά (Λόντι) “κοιμόταν” λίγο. Η φάση βγήκε τέλεια, σχεδόν παρόμοια με το γκολ που είχα βάλει κόντρα στη Νιγηρία στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων.

Είμαι χαρούμενος για τις κόρες μου, για τη σύζυγο μου, για τους γονείς μου, για όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν μέχρι εδώ και για όλους τους… τρελούς που ήρθαν μέχρι εδώ. Σε λίγο πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και η κατάκτηση αυτή μπορεί να μας δώσει μια πολύ μεγάλη ώθηση», ανέφερε ο Ντι Μαρία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ