ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Ο Σάουθγκεϊτ ετοιμάζει… έκπληξη απέναντι στην Ιταλία!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον τελικό του Euro κόντρα στην Ιταλία, ετοιμάζοντας μια... έκπληξη με τρία στόπερ στην άμυνα.

Ο Σάουθγκεϊτ ετοιμάζει… έκπληξη απέναντι στην Ιταλία!

Ο τελικός του Euro είναι το παιχνίδι της… ζωής τους για τους Άγγλους ποδοσφαιριστές. Η «σκηνή» είναι έτοιμη να τους υποδεχτεί μετά από μια τρομερή πορεία στη διοργάνωση. Μια πορεία που τους έφερε ένα βήμα πριν τη «Γη της Επαγγελίας». Μια νίκη χωρίζει την Αγγλία από την κατάκτηση του Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ποτέ δεν είχε ξαναφτάσει τόσο κοντά. Άλλωστε, αυτός είναι και ο πρώτος της τελικός στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μόλις ο δεύτερος της συνολικά μετά από εκείνο του Μουντιάλ του 1966. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και οι παίκτες του, πάντως, δεν θα έχουν εύκολο έργο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, απέναντι τους στέκει η Ιταλία, που επίσης έχει κάνει ένα εκπληκτικό τουρνουά. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος ότι οι δύο καλύτερες ομάδες του Euro βρίσκονται πλέον στον τελικό του «Γουέμπλεϊ». Ο Σάουθγκεϊτ γνωρίζει την ποιότητα της «Σκουάντρα Ατζούρα» και τα δυνατά της σημεία κι έχει ετοιμάσει μια… έκπληξη στην ενδεκάδα του για τον τελικό. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τη «Sun» ετοιμάζεται να επαναφέρει το σύστημα με τα τρία στόπερ στην άμυνα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σάουθγκεϊτ

Ο Σάουθγκεϊτ θα… μιμηθεί τους Ιταλούς για να τους κερδίσει

Ο Άγγλος τεχνικός θέλει να «μιμηθεί» στο τερέν το σύστημα των Ιταλών και να κόψει έτσι τα ανεβάσματα των μπακ τους. Μάλιστα, το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και κόντρα στη Γερμανία στη φάση των «16». Πάντως, πολλές αλλαγές δεν αναμένεται να κάνει στην ενδεκάδα. Ο Πίκφορντ θα παραμείνει σταθερά κάτω από τα δοκάρια, με τους Γούοκερ, Μαγκουάιρ και Στόουνς να συνθέτουν την αμυντική τριάδα.

Τρίπιερ και Σο θα πάρουν τις θέσεις των φουλ μπακ, ενώ οι Ράις και Φίλιπς δεν… κουνιούνται από τη μεσαία γραμμή. Όσον αφορά την επιθετική τριάδα εκεί θα υπάρξει μια μικρή αλλαγή. Ο Σάκα, που στον ημιτελικό με τη Δανία ήταν βασικός, θα βρίσκεται στον πάγκο, ουσιαστικά δίνοντας τη θέση του στον Τρίπιερ για να αλλάξει ο σχηματισμός. Έτσι, αντί για 4-2-3-1, η Αγγλία θα παραταχθεί με σύστημα 3-4-3. Ο Κέιν παραμένει σταθερά στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα άκρα θα έχει τους Στέρλινγκ και Μάουντ. Το παιχνίδι είναι ιστορικό για τους Άγγλους και ο Σάουθγκεϊτ θέλει να βγάλει ότι κόλπο έχει στη… φαρέτρα για να κάνει πράξη το «It’s coming home».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ