ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Tρελή «χασούρα» χρημάτων ο Μέσι!

Όντας ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι βλέπει τους λογαριασμούς του να μην γεμίζουν με τον ίδιο τρελό ρυθμό όσο τα τελευταία χρόνια

Tρελή «χασούρα» χρημάτων ο Μέσι!

Θεωρητικά ελεύθερος, ο Λιονέλ Μέσι χάνει τεράστια ποσά από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Μέχρι να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα, το αρνητικό πρόσημο στον λογαριασμό του θα είναι αρκετά μεγάλο.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατάφερε να σηκώσει το πολυπόθητο Κόπα Αμέρικα με την εθνική του, αποτινάσσοντας τα 26 χρόνια χωρίς τίτλο στην ιστορία της «αλμπισελέστε». Τώρα που ολοκληρώθηκαν όμως οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις, έχει σε άλλα πράγματα να στρέψει την προσοχή του.

Soccer Football – Copa America 2021 – Final – Brazil v Argentina – Estadio Maracana, Rio de Janeiro, Brazil – July 10, 2021 Argentina’s Lionel Messi celebrates winning the Copa America as he kisses the trophy REUTERS/Ricardo Moraes

100 χιλιάδες ευρώ «μέσα» κάθε μέρα ο Μέσι!

Εδώ και 11 ημέρες, το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα έχει ολοκληρωθεί. Αν και οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται ήδη νέους όρους, ο «Λίο» είναι χωρίς ομάδα. Κάτι το οποίο «χτυπάει» τον 34χρονο σταρ στο… πορτοφόλι.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Μέσι αμειβόταν ετησίως από την Μπαρτσελόνα με το εξωπραγματικό πόσο των περίπου 140 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος. Συμφωνία η οποία δεν ισχύει πλέον για το θρύλο των «μπλαουγκράνα». Σε ρεπορτάζ της γαλλικής «L’Equipe», υπολογίζεται πως το ποσό το οποίο στερείται πλέον κάθε μέρα ο Μέσι φτάνει τις 100 χιλιάδες ευρώ ανά μέρα! Ποσό σχεδόν αδύνατο να το συλλάβει ο νους!

Στην Βαρκελώνη ήδη δουλεύουν πυρετωδώς για την ανανέωση του Μέσι. Μπορεί τα οικονομικά του συλλόγου να βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, όμως άπαντες δουλεύουν με κοινή κατεύθυνση. Ήδη έχουν γίνει μερικές πωλήσεις που δίνουν ανάσα στο μισθολόγιο, για να ολοκληρωθεί επιτυχώς το εγχείρημα της ανανέωσης του Αργεντινού.

«Θα ήθελα να πω πως έχουν γίνει όλα, όμως δεν είναι έτσι η κατάσταση. Οι συνομιλίες των δύο πλευρών πηγαίνουν καλά, όμως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία. Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί η ανανέωση όσο το δυνατόν γρηγορότερα» δήλωσε προ ημερών ο πρόεδρος της ομάδας, Τζοάν Λοπόρτα.

Στην Μπαρτσελόνα όλοι είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Μέσι στην ομάδα. Και αν αυτό σημαίνει την πώληση παικτών όπως ο Γκριζμάν, δεν θα διστάσουν να το κάνουν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ