ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Καλοκαίρι πωλήσεων στη Ρεάλ με… ματιές στον Μπαπέ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πουλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές το φετινό καλοκαίρι, έχοντας το βλέμμα της και στον Κίλιαν Μπαπέ είτε για φέτος ή για του χρόνου.

Καλοκαίρι πωλήσεων στη Ρεάλ με… ματιές στον Μπαπέ!

Αρκετοί φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης περίμεναν σαρωτικές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι. Εξάλλου, ήδη με το τέλος της σεζόν συνέβη μια από αυτές στην άκρη του πάγκου. Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχώρησε για δεύτερη φορά από τη «βασίλισσα», με τον Κάρλο Αντσελότι να επιστρέφει και να αναλαμβάνει ξανά το πόστο έπειτα από έξι χρόνια. Πολλοί περίμεναν πως ο Ιταλός θα αλλάξει πράγματα στο ρόστερ, αλλά αυτό δεν αναμένεται να συμβεί. Κάτι που έχει ήδη ουσιαστικά γίνει γνωστό εδώ και κάποιο διάστημα. Ουσιαστικά οι Μαδριλένοι θα ακολουθήσουν για ένα ακόμα καλοκαίρι μια «σφιχτή» οικονομική πολιτική.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εξάλλου, η τελευταία μεταγραφή της Ρεάλ για την οποία πλήρωσε ήταν αυτή του Ρέινιερ τον Ιανουάριο του 2020. Κάτι που σύμφωνα με το «Goal.com» δύσκολα θα αλλάξει το φετινό καλοκαίρι. Η «βασίλισσα» δεν σκοπεύει να… σκορπίσει χρήματα δεξιά κι αριστερά για μεταγραφές. Αντ’ αυτού στις τάξεις του ισπανικού συλλόγου έχουν αφοσιωθεί στο πλάνο πωλήσεων, οι οποίες από τη μια θα φέρουν πόρους στα ταμεία του συλλόγου, αλλά και θα μειώσουν το μισθολόγιο του. Βέβαια, όλα αυτά έχουν ως βασικό στόχο την έλευση του Κίλιαν Μπαπέ είτε άμεσα, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ Ρεάλ

Ποιοι είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ

Οι άνθρωποι της Ρεάλ, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο θέλουν να προχωρήσουν σε μια ανανέωση του ρόστερ, το οποίο αυτή τη στιγμή αριθμεί 29 παίκτες, χωρίς τις επιστροφές των δανεικών. Ήδη οι Μαρσέλο, Ίσκο, Μπέιλ και Μαριάνο είναι τα πρώτα ονόματα, για τα οποία υπάρχει σκέψη πώλησης, αλλά κανείς τους δεν έχει εκφράσει κάποια επιθυμία περί εξόδου. Κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στη Ρεάλ, ειδικά με τον Βραζιλιάνο και τον Ουαλό. Βλέπετε, αμφότεροι έχουν πολύ υψηλές απολαβές και σίγουρα όχι θέση βασικού στα πλάνα του Αντσελότι. Παράλληλα, το συμβόλαιο των τριών πρώτων λήγει το καλοκαίρι του 2022, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να χαθούν και χωρίς αντίκρισμα του χρόνου. Βέβαια, στην περίπτωση του Μαρσέλο η Ρεάλ θέλει να σεβαστεί όποια απόφαση κι αν πάρει.

Από την άλλη υπάρχουν κι άλλα ονόματα που στη Ρεάλ βλέπουν για πώληση το καλοκαίρι. Ο Βαράν τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Στην ίδια κατηγορία έχουν μπει και οι Οντριοθόλα, Θεμπάγιος, Μπραχίμ Ντίαθ, Κούμπο και Γιόβιτς. Βέβαια, ο τελευταίος έχει τονίσει επανειλημμένα πως θέλει να παραμείνει στη «βασίλισσα» και να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Βέβαια, όλες οι πωλήσεις γίνονται με γνώμοντα την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ είτε άμεσα, είτε το καλοκαίρι του 2022. Ο Γάλλος άσος φέρεται να έχει τονίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, άρα το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να αποχωρήσει. Κάτι που αποτελεί σχεδόν «δώρο» για τη Ρεάλ. Το «Goal» τονίσει πως οι Μαδριλένοι έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί του για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους κι έχουν βρει πρόσφορο έδαφος. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, η περίπτωση του χρειάζεται αρκετά υπομονή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ