ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

«Ο Κασίγιας είναι σαν σκυλί σαλονιού, σαν μαριονέτα»

Τρομερά λόγια από τον Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Ίκερ Κασίγιας, με τον Ισπανό πρόεδρο να έχει... θάψει άσχημα τον θρύλο της Ρεάλ πίσω στο 2006.

«Ο Κασίγιας είναι σαν σκυλί σαλονιού, σαν μαριονέτα»

Συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια τα φωνητικά μηνύματα του Φλορετνίνο Πέρεθ για Κασίγιας και Ραούλ. Στο νεότερο που αποκαλύφθηκε, ο Ισπανός πρόεδρος της Ρεάλ μιλά με πλήρως απαξιωτικό τρόπο για τον Ίκερ Κασίγιας. Στο στόχαστρο και η πρώην σύντροφος του, Σάρα Καρμπoνέρο.

Ήταν να μην γίνει η αρχή με τις «διαρροές» στο εσωτερικό της Ρεάλ. Στους Μαδριλένους υπάρχει έντονη αναστάτωση τις τελευταίες ώρες, μετά τα ηχογραφημένα μηνύματα του Φλορεντίνο Πέρεθ από το 2006. Σε αυτά, ο νυν πρόεδρος της Ρεάλ και τότε λίγο πριν την αποχώρηση πρόεδρος, μιλά με τα χειρότερα λόγια για τους Ραούλ και Κασίγιας.

Το νέο κύμα κριτικής του Πέρεθ προέρχεται και αυτό από το 2006, μόνο που αυτή τη φορά μόνο ο Κασίγιας βρισκόταν στο στόχαστρο. Εξαπολύοντας απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά του θρύλου της Ρεάλ, ο Ισπανός δισεκατομμυριούχος έκανε ευθέως επίθεση στον «Άγιο Ίκερ».

Επίθεση άνευ προηγουμένου στον Κασίγιας!

Όπως αναφέρει η «El Confidencial» ο Πέρεθ είπε: «Μπορείς να δεις καθαρά πως ο άλλος τερματοφύλακας είναι καλύτερος από τον Κασίγιας. Μπορείς επίσης να δεις πως τα πράγματα δεν πάνε καλά με την κοπέλα του. Είναι απών (πνευματικά). Είναι σαν παιδί, σαν σκυλί σαλονιού… Μια μαριονέτα, κάτι παιδιάστικο».

Παρά την εντονότατη κριτική του για τις ικανότητές του, το ύψος του και τις σχέσεις του, ο Πέρεθ τόνισε πως τα… πηγαίνει καλά με τον Κασίγια! «Δεν το ξέρουν πολλά άτομα, αλλά έχω πάρα πολύ καλή σχέση με τον Ίκερ. Οι περισσότεροι νομίζουν πως δεν τα πηγαίνουμε καλά. Όμως το μόνο που νομίζω είναι πως αν ήταν πιο αφοσιωμένος θα ήταν το νούμερο ένα της ομάδας, καθώς παρά το ύψος του έχει κάποιες εξαιρετικές ικανότητες».

Τα… χειρότερα όμως είχε να τα πει για την πρώην σύντροφο του Ίκερ, Σάρα Καρμπονέρο. «Πάρτε παράδειγμα το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, αυτό που κερδίσαμε με 4-2. Την παρασκευή ήρθε αργά στην προπόνηση γιατί είχε τσακωθεί με την κοπέλα του. Γελοία πράγματα».

«Αυτή την κοπέλα δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. Αυτές οι κοπέλες, ξέρουν όλοι τι κυνηγούν σαν τρελές. Την φήμη. Και αυτή εδώ νομίζει πως είναι σταρ των ταινιών».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ