ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

«Κεραυνοί» Κασάνο κατά Ντοναρούμα!

Μπορεί ο Τζίτζι Ντοναρούμα να κλείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως σε πολλούς δεν αρέσει αυτή η επιλογή. Μεταξύ αυτών και ο συμπατριώτης του, Αντόνιο Κασάνο.

«Κεραυνοί» Κασάνο κατά Ντοναρούμα!

Οξύτατη κριτική στην επιλογή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα για το μέλλον του άσκησε ο Αντόνιο Κασάνο. Φιλοξενούμενος σε podcast, ο άλλοτε παίκτης των Ρόμα, Ρεάλ και πολλών άλλων ομάδων, θεωρεί πως ο Ιταλός γκολκίπερ έπρεπε να επιλέξει διαφορετική ομάδα.

Την Μίλαν αποχαιρέτησε και με επίσημο τρόπο ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, η οποία αποτελούσε την ποδοσφαιρική του στέγη. Ο Ιταλός τερματοφύλακας, μετά από μια πενταετία βασικός στο Μιλάνο, αποφάσισε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Περιζήτητος και ελεύθερος πλέον, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ψάχνει τον επόμενο σταθμό του. Το τουρνουά του στο Euro σε συνδυασμό με την στέψη του ως πολυτιμότερος της διοργάνωσης, ανοίγει πολλές πόρτες.

Προτιμούσε μια παραδοσιακή δύναμη για τον Ντοναρούμα ο Κασάνο

Όπως έχουν «βουίξει» τα Μέσα, η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του. Οι Παριζιάνοι, διατηρούν άριστες σχέσεις με τον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, καλύπτοντας και τις εξωφρενικές απαιτήσεις του Ιταλού μάνατζερ για τον πελάτη του. Έτσι, όπως φαίνεται, ο Ντοναρούμα θα μετακομίσει στο Παρίσι και θα δώσει μεγάλη μάχη με τον «γερόλυκο», Κέιλορ Νάβας για το νούμερο 1 της ομάδας.

Η κίνηση αυτή όμως «βρωμάει» στον παλαίμαχο Ιταλό ποδοσφαιριστή, Αντόνιο Κασάνο. «Αν είσαι ο καλύτερο τερματοφύλακας, Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα σε θέλουν» ανέφερε στο podcast του Κρίστιαν Βιέρι. «Ο Νόιερ είναι 36. Αν είσαι ο καλύτερος κοντράρεσαι με τον Κουρτουά και τον Τερ Στέγκεν για τη θέση τους, βγάζοντας τους εκτός. Αντ’ αυτού επιλέγει την Παρί Δεν Ζερμέν».

Αυτό που σκέφτεται ο Κασάνο είναι πως μια πιο… παραδοσιακή ομάδα θα ήταν καλύτερη επιλογή για τον συμπατριώτη του. Ο ανταγωνισμός για το νούμερο 1 άλλων ομάδων θα ήταν καλύτερη επιλογή. Ωστόσο αυτό ακριβώς θα κάνει και στην Παρί. μιας και εκεί ο δρόμος του δεν είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα. Ο πάντα σταθερός Κεϊλορ Νάβας δεν αναμένεται να «πέσει» χωρίς μάχη από την βασική ενδεκάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ