Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρατάει το μεγάλο της «αστέρι» η Άρσεναλ, με εντολή Αρτέτα!
Άρσεναλ

Κρατάει το μεγάλο της «αστέρι» η Άρσεναλ, με εντολή Αρτέτα!

Ο Μικέλ Αρτέτα υποστήριξε πως ο Σμιθ Ρόου θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της Άρσεναλ, διαψεύδοντας τα σενάρια αποχώρησης του από το Λονδίνο!

14.07.2021 | 01:12

Η Άρσεναλ… δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση που μπορεί να ενθουσιάσει τους φιλάθλους της μέχρι στιγμής. Οι Λονδρέζοι δεν συνηθίζουν φυσικά σε μεταγραφές… τρελού επιπέδου, τουλάχιστον αυτό έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια.

Οι κανονιέρηδες έκαναν μια τραγική σεζόν πέρυσι και ο Μικέλ Αρτέτα καλείται να γυρίσει άμεσα.. την σελίδα και να επαναφέρει την ομάδα στα υψηλά στρώματα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο καθώς το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ έχει ανέβει για τα καλά.

Από την άλλη, ένα από τα λίγα θετικά της περσινής σεζόν ακούει στο όνομα του Σμιθ Ρόου! Ο πιτσιρικάς άσσος της Άρσεναλ έκανε μια εξαιρετική σεζόν και οι φίλοι των Λονδρέζων είχαν έναν λόγο για να χαμογελούν! 

Ο 20χρονος άσσος έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο αρκετά αγγλικά Μέσα υποστήριζαν πως θα… αποχωρήσει άμεσα! Κάτι τέτοιο όμως διέψευσε ο Αρτέτα με δηλώσεις του!

«Ο Σμιθ Ρόου θα παραμείνει στην Άρσεναλ, είμαι 100% σίγουρος και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό», είπε ο έμπειρος πλέον τεχνικός!

Ο Άγγλος αναμένεται να υπογράψει και νέο συμβόλαιο, την ώρα που η Άστον Βίλα κάνει πίσω όσον αφορά την αγορά του από τους Λονδρέζους. Από την άλλη, ο κόουτς των κανονιέρηδων υποστήριξε πως θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ και ο Γουίλοκ!

«Ο Γουίκοκ είναι δικός μας παίκτης και τον υπολογίζουμε κανονικά για την νέα σεζόν. Είναι κανονικά στα πλάνα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μικέλ Αρτέτα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version