ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Ο Σάντσο έστειλε δυνατό αντιρατσιστικό μήνυμα! (pic)

Χρειάστηκε να περάσουν λίγες μέρες, όμως ο Τζέιντον Σάντσο ανοίχθηκε για τον χαμένο τελικό του Euro και όσα ακολούθησαν αυτόν.

Ο Σάντσο έστειλε δυνατό αντιρατσιστικό μήνυμα! (pic)

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram σχολίασε τα συμβάντα του τελικού του Euro ο Τζέιντον Σάντσο. Μιλώντας με ειλικρίνεια, ο νεαρός Άγγλος ανοίχθηκε για το χαμένο του πέναλτι και τα μηνύματα μίσους που ακολούθησαν.

Ονειρεύθηκε, πίστεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Αγγλία. Στον τελικό του Euro στο «Γουέμπλεϊ» τα λιοντάρια πάλεψαν, αλλά ηττήθηκαν στα πέναλτι από την Ιταλία. Ωστόσο, αυτό που έμεινε περισσότερο δεν ήταν η ήττα της ομάδας του Σάουθγκεϊτ. Ήταν το ανόητο και χωρίς λογική μίσος που εισέπραξαν στα social media οι Σάκα, Ράσφορντ και Σάντσο. Οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, δέχθηκαν τρομακτικά σχόλια μίσους για το χρώμα του δέρματος τους, ως αντίποινα για τα χαμένα πέναλτι.

Σάντσο: «Το μίσος δεν θα κερδίσει ποτέ»

Ανοίγοντας την καρδιά του, ο Σάντσο μίλησε για την εμπειρία του στο Euro, την απογοήτευση της ήττας, αλλά και τους ανεγκέφαλους ρατσιστές που δεν ντράπηκαν να μιλήσουν αισχρά για ακόμη μια φορά. «Είχα μερικές μέρες να αναλογιστώ όσα συνέβησαν στον τελικό και νιώθω έναν συνδυασμό αισθημάτων. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους συμπαίκτες μου, το προπονητικό σταφ και τους φιλάθλους μας που τους απογοήτευσα. είναι το χειρότερο συναίσθημα που έχω νιώσει εδώ και πολύ καιρό».

«Πάντα σκεφτόμουν πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είτε με γκολ, είτε με ασίστ, είτε δημιουργώντας ευκαιρίες. Για αυτό ήθελα να εκτελέσω το πέναλτι. Ήμουν έτοιμος και είχα αυτοπεποίθηση πως θα σκοράρω, είναι στιγμές που ονειρεύεσαι από παιδί. {…} Δεν ήταν γραφτώ να γίνει αυτή τη φορά. Είχαμε όλοι τις ίδιες φιλοδοξίες και στόχους. Θέλαμε πολύ να φέρουμε το τρόπαιο στο σπίτι. Αυτό το καμπ ήταν ένα από τα καλύτερα που είχα βρεθεί στην ζωή μου. Ήμασταν οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο».

Στην συνέχεια σχολίασε τα φαινόμενα ρατσισμού που βίωσε μεταξύ άλλων και ο ίδιος. «Δεν θα υποκριθώ πως δεν είδα όσα γράφτηκαν για εμένα και τα αδέρφια μου, τον Σάκα και τον Ράσφορντ. Δυστυχώς όμως δεν είναι κάτι καινούριο. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι ως κοινωνία και οι ένοχοι να λογοδοτήσουν. Το μίσος δεν θα νικήσει ποτέ. Για όσους νεαρούς ανθρώπους πέρασαν κάτι παρόμοιο, κρατήστε ψηλά το κεφάλι σας. Συνεχίστε να κυνηγάτε το όνειρο σας. Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα {…} Δεν αμφιβάλλω πως θα επιστρέψουμε πίσω ισχυρότεροι. Τα λέμε σύντομα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ