ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι αλλάζει τα δεδομένα στα συμβόλαια της Μπάρτσα!

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να ανανεώσει στην Μπαρτσελόνα με μειωμένες απολαβές, κάτι που η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» αναμένεται να ζητήσει κι από άλλους παίκτες.

Ο Μέσι αλλάζει τα δεδομένα στα συμβόλαια της Μπάρτσα!

Η ανανέωση του Λιονέλ Μέσι ήταν ένα «σίριαλ» που τράβηξε καιρό για την Μπαρτσελόνα. Για να γίνουμε πιο σαφείς, διήρκησε αρκετούς μήνες. Ένα διάστημα κατά το οποίο ο Αργεντινός μια εμφανιζόταν με το στυλό στο χέρι και την άλλη στην πόρτα της εξόδου. Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται το θέμα θα έχει «happy end» για τους Καταλανούς. Ήδη, από το μεσημέρι της Τετάρτης (14/7) υπάρχει έντονη φημολογία περί τελικής συμφωνίας των δύο πλευρών. Μάλιστα, το μόνο που φέρεται να απομένει για την ανακοίνωση της είναι το «OK» της La Liga, για τα οικονομικά του συλλόγου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάτι στο οποίο έβαλε το «χέρι» του και ο Μέσι. Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός σούπερ σταρ συμφώνησε σε «ψαλίδι» της τάξεως του 50% στις απολαβές του. Άλλωστε, και ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και γνώρισε τη δεινή οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Παράλληλα, υπήρχε και η έντονη πίεση του Financial Fair Play της La Liga, η οποία δεν έχει σταματήσει. Άλλωστε, μπορεί η ανανέωση του Αργεντινού να ήρθε με χαμηλό κόστος, αλλά υπάρχουν ακόμη πολύ υψηλά συμβόλαια. Έτσι στις τάξεις των Καταλανών, σύμφωνα με τη «Marca», ρίχνουν το… μπαλάκι στους Πικέ, Μπουσκέτς, Άλμπα και Σέρτζι Ρομπέρτο, προκειμένου να ακολουθήσουν το παράδειγμα του 34χρονου σούπερ σταρ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Η Μπαρτσελόνα θέλει κι άλλοι παίκτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Μέσι

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές δέχονται πιέσεις από την ομάδα για αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους. Η Μπαρτσελόνα δύσκολα μπορεί να αντέξει το «βάρος» των υψηλών μισθών τους και τους έχει ζητήσει να δεχτούν κάποια μείωση. Βέβαια, μέχρι στιγμής κανείς τους δεν έχει κάνει το «βήμα» για να ακολουθήσει τον Μέσι. Υπενθυμίζεται πως άπαντες στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» είχαν αποδεχτεί μια μείωση των απολαβών τους και τον περασμένο Δεκέμβριο. Ωστόσο, το ποσό που εξοικονομήθηκε δεν ήταν αρκετό για να κάνει ο Τζουάν Λαπόρτα τις κινήσεις που θέλει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν αναμένεται να είναι εύκολες. Ουσιαστικά θα στηριχθούν στην καλή θέληση τους να βοηθήσουν την ομάδα. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Σέρτζι Ρομπέρτο, του οποίου η ανανέωση θεωρείται πιο επείγουσα, αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022. Αντίθετα, του Μπουσκέτς ολοκληρώνεται το 2023 κι εκείνα των Πικέ και Άλμπα το 2024. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει κάποια μεγάλη πρόοδος στο συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο στην Μπαρτσελόνα θεωρούν πως η κίνηση του Μέσι να δεχτεί μειωμένο συμβόλαιο θα «σπρώξει» και τους συμπαίκτες του σε αυτή την κατεύθυνση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ