ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Σιμεόνε ονειρεύεται μια επιθετική τριάδα… φωτιά!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πιέζει την Ατλέτικο Μαδρίτης για να ολοκληρώσει την επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν, έχοντας στα πλάνα τη δημιουργίας μιας επιθετικής τριάδας που θα πετάει... φωτιές.

Ο Σιμεόνε ονειρεύεται μια επιθετική τριάδα… φωτιά!

Μετά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δουλεύει απερίσπαστος για τη νέα σεζόν. Εξάλλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει το δύσκολο έργο της διατήρησης των σκήπτρων της στην Ισπανία. Οι «ροχιμπλάνκος» κατέκτησαν το περσινό πρωτάθλημα και σίγουρα δεν θέλουν να δώσουν πίσω τα πρωτεία τους. Παράλληλα, επιθυμία της ισπανικής ομάδας είναι να προχωρήσει μακριά και στην Ευρώπη. Γι’ αυτό το λόγο ο Αργεντινός τεχνικός έχει ζητήσει την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ήδη ο Ντε Πολ αποτελεί επισήμως παίκτη της ομάδας εδώ και λίγες ημέρες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος του Σιμεόνε είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος άσος ήταν από τα… αγαπημένα παιδιά του Αργεντινού, όσο βρισκόταν στην Ατλέτικο. Βλέποντας τον να μην τα πηγαίνει καλά στην Μπαρτσελόνα, ο Τσόλο έχει αρχίσει να πιέζει τη διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» για την επιστροφή του. Κάτι που ολοένα και πλησιάζει ως ενδεχόμενο, με τον Σαούλ Νίγκεθ να ετοιμάζεται να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο. Έτσι, θα μπει σε εφαρμογή του πλάνο του 51χρονου τεχνικού που, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», έχει στα… σκαριά τη δημιουργία μιας δυναμικής επιθετικής τριάδας, ικανής να «σπρώξει» την ομάδα στη διεκδίκηση τίτλων.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!s Σιμεόνε

Το… πολυβόλο Σουάρες και ο Φέλιξ τον οποίο πιστεύει «τυφλά» ο Σιμεόνε

Πέραν του Γκριεζμάν, ως αιχμή του «δόρατος» ο Σιμεόνε θέλει να διατηρήσει τον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός έβγαλε «ασπροπρόσωπη» την Ατλέτικο Μαδρίτης, που τον εμπιστεύθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Με 21 γκολ σε 32 ματς ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ροχιμπλάνκος» και τους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος επιθετικός, αν και θα κλείσει τα 35 τον Ιανουάριο, έδειξε ότι το… έχει ακόμη και είναι προφανές ότι στις τάξεις των Μαδριλένων τον προορίζουν για ηγέτη της επίθεσης για μια ακόμη σεζόν.

Τελευταίος «πόλος» στην τριπλέτα που… ονειρεύεται ο Σιμεόνε, είναι ο Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος σαφέστατα δεν έχει ξεδιπλώσει πλήρως το ταλέντο του στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ατλέτικο. Ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες του και θεωρεί πως αποτελεί το μέλλον του συλλόγου. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ακόμη μόλις 21 ετών. Πέραν τούτου, η μεσαία γραμμή, αλλά και η άμυνα των «ροχιμπλάνκος» δεν αναμένεται να έχουν τεράστιες αλλαγές, δίνοντας τη δυνατότητα στην Τσόλο να κάνει και «αλχημείες» εφόσον το θελήσει. Όπως για παράδειγμα με την χρήση των Γιορέντε ή Καράσκο στα πλάγια της επίθεσης. Όπως και να έχει η πιθανή απόκτηση του Γκριεζμάν σίγουρα είναι μια κίνηση προς το… όνειρο για τον Αργεντινό τεχνικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ