ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιούβε θέλει να ανανεώσει τον Κριστιάνο αλά… Μέσι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ναι μεν θα μείνει στη Γιουβέντους και τη νέα σεζόν, αλλά στις τάξεις της θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του, έχοντας ως παράδειγμα τον... Λιονέλ Μέσι.

Η Γιούβε θέλει να ανανεώσει τον Κριστιάνο αλά… Μέσι!

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους εδώ και κάμποσο καιρό δεν έχει ξεκαθαρίσει. Μέχρι στιγμής, εξάλλου, ούτε ο ίδιος έχει δώσει κάποια ένδειξη. Ειδικότερα, πριν το Euro η φημολογία περί αποχώρησης του είχε «φουντώσει» για τα καλά. Χωρίς, όμως, να υπάρχει κάτι χειροπιαστό επί τούτου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται σε διακοπές, θέλοντας να ηρεμήσει από μια δύσκολη σεζόν. Όχι τόσο σε ατομικό επίπεδο, αφού ο ίδιος έκανε μια καλή χρονιά (36 γκολ σε 44 ματς), αλλά κι ένα εξαιρετικό Euro (5 γκολ), αλλά σε ομαδικό επίπεδο έμεινε σε μόνο έναν τίτλο, αυτόν του Κυπέλλου Ιταλίας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πάντως, ο Πάβελ Νέντβεντ το μεσημέρι της Τετάρτης (14/7) τόνισε πως ο Κριστιάνο θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους ενόψει της νέας σεζόν. Με τη σειρά της η «Gazzetta dello Sport», σε δημοσίευμα της… επιβεβαίωσε τον Τσέχο, αναφέροντας πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα παραμείνει στη «γηραιά κυρία» και την ερχόμενη χρονιά. Ωστόσο, αποκάλυψε πως γίνονται κινήσεις για την ανανέωση του. Μάλιστα, αυτές έχουν ως παράδειγμα την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Το πλάνο της Γιουβέντους για την ανανέωση του Κριστιάνο και το παράδειγμα Μέσι

Με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2022, ο Κριστιάνο μπορεί από τον Ιανουάριο να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Οι διοικούντες τη Γιουβέντους, όμως, θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους. Γι’ αυτό θέλουν να συζητήσουν με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, την ανανέωση του. Βέβαια, θεωρείται δύσκολο η «γηραιά κυρία» να μπορέσει να προσφέρει το ίδιο συμβόλαιο στον Πορτογάλο. Κι αυτό γιατί η οικονομική κρίση που έχει φέρει η πανδημία, έχει περιορίσει τα οικονομικά «ανοίγματα» του συλλόγου.

Εκεί ακριβώς, όμως, μπαίνει η ανανέωση του Μέσι. Βλέπετε, ο Αργεντινός φέρεται να έχει δεχτεί να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα, δεχόμενος 50% «ψαλίδι» στις απολαβές του. Ωστόσο, δεν θα χάσει τα χρήματα που θα λάμβανε συνολικά. Απλά, ο ίδιος ουσιαστικά «τράβηξε» το συμβόλαιο του για περισσότερα χρόνια (ως το 2026), με σκοπό να βοηθήσει τους «μπλαουγκράνα». Εξάλλου, δεν αναμένεται να το ολοκληρώσει πλήρως, αφού φημολογείται πως μετά τα πρώτα 2 ή 3 χρόνια θα μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Αυτό σκέφτονται να προτείνουν και στις τάξεις της Γιουβέντους στον Κριστιάνο, ούτως ώστε να παραμείνει και ο ίδιος ευχαριστημένος με τις απολαβές του. Η ιταλική ομάδα θα του προτείνει μια ανανέωση για μερικά χρόνια, χωρίς όμως να τα περάσει όλα με τη φανέλα της. Κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα βρει σύμφωνο τον 36χρονο σούπερ σταρ. Ωστόσο, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, όλα θα κριθούν από την συνάντηση του Αντρέα Ανιέλι με τον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ