ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο «Πολωνός Μέσι»!

Η Λίβερπουλ έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον 17χρονο Ματέους Μουσιαλόφσκι, τον «Πολώνο Μέσι», όπως αποκαλείται, που εντυπωσιάζει στις ακαδημίες της.

Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο «Πολωνός Μέσι»!

Η σεζόν που πέρασε μόνο ως καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τη Λίβερπουλ. Τουλάχιστον με βάση τα δεδομένα των τελευταίων τριών ετών. Μέχρι και την περσινή σεζόν, οι «κόκκινοι» πρωταγωνιστούσαν. Δύο σερί τελικοί Champions League μ’ ένα τρόπαιο στα χέρια τους, αλλά και κατάκτηση της Premier League. Ωστόσο, η σεζόν που ολοκληρώθηκε τους βρήκε να προλαβαίνουν οριακά την τετράδα στο πρωτάθλημα, χωρίς κάποια άλλη επιτυχία στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Πλέον στις τάξεις της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ καλούνται να κοιτάξουν το μέλλον τους. Τόσο άμεσα με την προσθήκη παικτών, όσο και μακροπρόθεσμα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ήδη ως προς το δεύτερο σκέλος, η Λίβερπουλ έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Όκλεϊ Κανονίερ, το ball-boy που είχε δώσει γρήγορα την μπάλα στον Αλεξάντερ-Άρνολντ στο κόρνερ από το οποίο προήλθε το 4-0 των «κόκκινων» κόντρα στην Μπαρτσελόνα το 2019. Πέραν τούτου, η αγγλική ομάδα φαίνεται πως συνεχίζει να ποντάρει στα… νιάτα. Κι αυτό γιατί ανακοίνωσε πως επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο υπέγραψε και ο Ματέους Μουσιαλόφσκι, τον οποίο έχουν επονομάσει ως τον «Πολωνό Μέσι».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ποιος είναι ο Μουσιαλόφσκι που έχει… τρελάνει τους πάντες στη Λίβερπουλ

Ο μόλις 17 ετών ποδοσφαιριστής μετακόμισε από τη Λοτζ στη Λίβερπουλ μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Μέσα στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην Αγγλία, ο νεαρός έχει καταφέρει να «ξετρελάνει» τους πάντες εντός του συλλόγου με το ταλέντο του. Μέτρησε συνολικά 12 γκολ και 3 ασίστ σε 25 ματς την περσινή σεζόν με την Κ-18 των «κόκκινων». Μάλιστα, ένα από τα τέρματα του, κόντρα στην Νιούκαστλ τον Μάρτιο, ψηφίστηκε ως το καλύτερο του μήνα στον σύλλογο. Κάτι που είχε να συμβεί για παίκτη εκτός της πρώτης ομάδας από το 2013. Μουσιαλόφσκι Λίβερπουλ

Άπαντες έχουν εντυπωσιαστεί με τα όσα έχει πετύχει και δεν είναι τυχαίο πως ο Γιούργκεν Κλοπ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή 34 παικτών που ταξίδεψε για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία. Μάλιστα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για να δείξει τι… ψάρια πιάνει κόντρα στους «μεγάλους». Ο νεαρός αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, αν και έχει την ευχέρεια να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Σύμφωνα με την «Athletic.com», ο Μουσιαλόφσκι υπέγραψε ως το 2024 και από τη νέα σεζόν θα ανέβει «επίπεδο», αγωνιζόμενος με την Κ-23 του συλλόγου. Πάντως, αυτή τη στιγμή ο νεαρός δουλεύει με την πρώτη ομάδα και θέλει να δείξει πως είναι ικανός να λάβει όσο πιο σύντομα μπορεί την ευκαιρία να παίξει υπό της οδηγίες του Κλοπ και σε επίσημα παιχνίδια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ