ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γερμανία

Ρατσιστική επίθεση στην Ολυμπιακή ομάδα της Γερμανίας!

Σύμφωνα με την γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, παίκτης της Ολυμπιακής Γερμανίας δέχθηκε ρατσιστική επίθεση, με την ομάδα να αποχωρεί από το γήπεδο

Ρατσιστική επίθεση στην Ολυμπιακή ομάδα της Γερμανίας!

Από το γήπεδο αναγκάστηκε να αποχωρήσει η Ολυμπιακή ομάδα της Γερμανίας μετά από ρατσιστική επίθεση σε παίκτη της. Αποδέκτης ο Τζόρνταν Τορουναρίνγκα, διεθνής και με τις εφηβικές ομάδες της Γερμανίας.

Τα φαινόμενα ρατσισμού στα γήπεδα ποδοσφαίρου, δυστυχώς αντί να εξαλείφονται πλήρως, παραμένουν συχνό φαινόμενο. Ωστόσο, ακόμα χειρότερο είναι όταν προέρχονται από παίκτες (!), προς συναδέλφους τους. Ακριβώς όπως ισχυρίζεται η DFB πως συνέβη στην αναμέτρηση της Ολυμπιακής ομάδας της Γερμανίας.

Ακόμη ένας μαύρος παίκτης της Γερμανίας στο στόχαστρο

Σε ένα φιλικό της «Μάνσαφτ» με την Ονδούρα ενόψει Ολυμπιακών αγώνων, οι Γερμανοί παίκτες αποχώρησαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας από το γήπεδο. Με μόλις 5 λεπτά να απομένουν και το σκορ στο 1-1, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά. Όπως μετέδωσε η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ο αμυντικός της ομάδας, Τζόρνταν Τορουναρίγκα δέχτηκε ρατσιστική επίθεση. Και όχι από κάποιον οπαδό, αλλά από παίκτη της Ονδούρας.

«Το παιχνίδι έληξε 5 λεπτά νωρίτερα με το σκορ στο 1-1. Οι Γερμανοί παίκτες αποχώρησαν από το γήπεδο, μετά από ρατσιστική επίθεση στον Τζόρνταν Τορουναρίνγκα» ανέφερε στην ανακοίνωση της η Ομοσπονδία. Η Ονδούρα επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι έληξε με 1-1, χωρίς ωστόσο να γίνει αναφορά στο ότι οι αντίπαλοι παίκτες αποχώρησαν, ή ότι η αναμέτρηση σταμάτησε νωρίτερα.

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι το πρώτο ρατσιστικό χτύπημα που δέχεται ο Τορουναρίνγκα. Το 2020, ο νεαρός αμυντικός είχε δεχθεί αισχρή επίθεση σε παιχνίδι της Χέρτα με την Σάλκε. Τότε, ανεγκέφαλοι οπαδοί της ομάδας του Γκελζενκίρχεν έκαναν ήχους μαϊμούδων, με το θέμα να παίρνει μεγάλες διαστάσεις στην Γερμανία.

Δυστυχώς, τις τελευταίες εβδομάδες τα φαινόμενα ρατσισμού με αποδέκτη μαύρους παίκτες είναι πάρα πολλά. Χειρότερο όλων, αυτό που συνέβη στα social media, με ανόητους να βρίζουν χυδαία παίκτες της Αγγλίας, μετά τον χαμένο τελικό του Euro.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ