ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Θέλει τον Χέντερσον η Λίβερπουλ μέχρι τα… γηρατειά!

Όντας πιστός στρατιώτης της Λίβερπουλ για περισσότερα από 10 χρόνια, ο Τζόρνταν Χέντερσον ετοιμάζεται να επεκτείνει για περισσότερα χρόνια το συμβόλαιό του.

Θέλει τον Χέντερσον η Λίβερπουλ μέχρι τα… γηρατειά!

Τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του Τζόρνταν Χέντερσον ετοιμάζονται να κινήσουν στην Λίβερπουλ. Μετά από μια δεκαετία πίστης και αφοσίωσης στους «ρεντς», ο αρχηγός πλέον της ομάδας ετοιμάζεται να ανταμειφθεί.

Τουλάχιστον σπουδαία μπορεί να χαρακτηριστεί η συνεισφορά του Τζόρνταν Χέντερσον στην Λίβερπουλ όλα αυτά τα χρόνια. Η αγορά του Άγγλου χαφ ήρθε μέσα στην αμφισβήτηση, καθώς ελάχιστοι αν όχι κανένας δεν περίμεναν πολλά από τον 21χρονο τότε χαφ. Και όμως, μέσα σε 10 χρόνια ο Χέντερσον κατάφερε να αλλάξει γνώμη στους πάντες. Δουλευταράς και ηγετικός, ο πρώην παίκτης της Σάντερλαντ κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει στην ομάδα, αλλά και να γίνει αρχηγός της.

Η κατάσταση στην ομάδα του Λίβερπουλ είναι πάρα πολύ διαφορετική από αυτήν που είχε βρει το 2011, όταν ο Κέβον Νταλγκλίς τον έντυσε στα κόκκινα. Από την μετριότητα, η Λίβερπουλ πέρασε στην κορυφή. Τόσο της Ευρώπης με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και της Αγγλίας, φέρνοντας την πρώτη κούπα της Πρέμιερ Λιγκ στον σύλλογο.

Νέο πολυετές συμβόλαιο για τον Χέντερσον

Με βάση τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, οι ιθύνοντες του συλλόγου σκέφτονται την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Η παρούσα συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το 2023. Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Mirror», αναμένεται να επεκταθεί κατά πολύ η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στα 31 του χρόνια, ο Άγγλος διεθνής μέσος έχει ακόμα αρκετά χρόνια καριέρας. Πέρα από σημαντικό μέλος της ομάδας, είναι και ένας πιστός στρατιώτης. Η ιδέα που υπάρχει στον σύλλογο είναι η ανανέωση του μέχρι την απόσυρση του. Κάτι παρόμοιο με αυτό που θέλει να κάνει η Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι.

Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων εβδομάδων να υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών, καθώς και ο Χέντερσον είναι πολύ χαρούμενος στην Λίβερπουλ. Πρώτα όμως αναμένεται να υπάρξει κινητοποίηση για την ανανέωση δύο ακόμα αναντικατάστατων παικτών. Του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην άμυνα, αλλά και του Άλισον Μπέκερ στη θέση του τερματοφύλακα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ