ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Η Τσέλσι αλλάζει ρότα – Ετοιμάζει πρόταση για Λεβαντόφσκι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η Τσέλσι έχει στρέψει το ενδιαφέρον της από τον Έρλινγκ Χάαλαντ στον στράικερ της Μπάγερν Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η Τσέλσι αλλάζει ρότα – Ετοιμάζει πρόταση για Λεβαντόφσκι

Η Τσέλσι την περσινή σεζόν μπορεί να κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ήταν φανερό ότι είχε μία «χτυπητή» αδυναμία. Η έλλειψη ενός βαρβάτου φορ που θα τα «κολλάει» έβγαζε μάτι, με αποτέλεσμα τα περισσότερα παιχνίδια να λήγουν με 1-0 ή 2-0.

Η αυτοπεποίθηση του Βέρνερ βρίσκεται στα τάρταρα και κανείς παίκτης της Τσέλσι δε σκόραρε 2ψήφιο αριθμό τερμάτων την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Ο πρώτος μεγάλος στόχος των «μπλε» ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Η ομάδα του Τούχελ προσέφερε χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα στο πρόσωπο του Χάντσον Οντόι και του Έιμπραχαμ. Ωστόσο, η Ντόρτμουντ είναι ανένδοτη. Δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για κανένα ποσό. Τουλάχιστον για φέτος. Εξάλλου, μετά την πώληση του Σάντσο, κάτι τέτοιο θα αποδυνάμωνε ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Τσέλσι στρέφει το ενδιαφέρον της στον Λέβα

Έτσι, η Τσέλσι αναγκαστικά αλλάζει ρότα και βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη πιο δεινό εκτελεστή. Μιλάμε φυσικά, για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Σύμφωνα με τη Sun, η ομάδα του Αμπράμοβιτς είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατ. λιρών για να κάνει δικό της τον 32χρονο. Εκτιμάται, πάντως, ότι η Μπάγερν θα δεχτεί μόνο μία πιο βελτιωμένη πρόταση για να πουλήσει έναν από τους καλύτερους στράικερ στον κόσμο.

Θυμίζουμε ότι μένουν 2 χρόνια στο συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι. Ο ίδιος ο παίκτης στο παρελθόν δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε μία άλλη ομάδα για να περάσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του. Μπάγερν

Δεν ανησυχεί ο Νάγκελσμαν

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με δηλώσεις του σε γερμανικό Μέσο… υποστήριξε πως είναι λογικό να ενδιαφέρονται για τον Πολωνό αρκετές ομάδες. Ωστόσο, φάνηκε να μην ανησυχεί για την παραμονή ή όχι του Λεβαντόφσκι στο ρόστερ…

«Τα σενάρια σχετικά με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υπάρχουν εδώ και χρόνια. Κάθε σεζόν το ίδιο πράγμα γίνεται. Από τότε που ήρθε στην Μπάγερν Μονάχου δηλαδή. Αλλά όταν ένας παίκτης βάζει τόσα πολλά γκολ, τότε είναι λογικό πως οποιοδήποτε κλαμπ θα τον ήθελε και θα ενδιαφερόταν για αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κόουτς της Λειψίας!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ