ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Στην Τσέλσι μέχρι το 2026 ο Μπρόχα (pic)

Η Τσέλσι συνεχίζει να στηρίζει όσο λίγες τα παιδιά των ακαδημιών της προχωρώντας αυτή τη φορά στην επέκταση της συνεργασίας με τον ταλαντούχο Αλβανό φορ, Αρμάντο Μπρόχα.

Στην Τσέλσι μέχρι το 2026 ο Μπρόχα (pic)

Οι ακαδημίες της Τσέλσι κατά καιρούς εμφανίζουν πολλά… αστεράκια. Τα τελευταία χρόνια η εξαιρετική δουλειά που γίνεται εκεί καθρεφτίζεται και στην πρώτη ομάδα. Όλο και περισσότερα παιδιά που έχουν περάσει από τα νεανικά τμήματα του συλλόγου παίρνουν την ευκαιρία τους. Ένα από τα πρόσωπα που πιθανότατα να μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον είναι και 19χρονος, Αρμάντο Μπρόχα.

Ο Αλβανός επιθετικός είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών των «Μπλε». Πέρυσι βρέθηκε στην Ολλανδία παίζοντας εκεί ως δανεικός στην Φίτεσε. Εκεί κατάφερε να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση πετυχαίνοντας μάλιστα έντεκα γκολ γεμίζοντας τις στατιστικές του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

 

H Τσέλσι βλέποντας την ραγδαία εξέλιξη του δεν άφησε καθόλου χρόνο να πάει χαμένο. Οι Λονδρέζοι το μεσημέρι της Κυριακής προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Αλβανό φορ. Τσέλσι και Μπρόχα συνεχίζουν μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2026 υπογράφοντας νέα πενταετή σύμβαση. 19χρονος - ο οποίος γίνεται 20 τον Σεπτέμβριο - βρίσκεται στην προετοιμασία των Λονδρέζων ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μπρόχα θέλει να παραμείνει και να πετύχει στην Τσέλσι

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Τόμας Τούχελ τον κόψει και τον δώσει δανεικό. Για την ώρα ο Μπρόχα προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα και ονειρεύεται να μείνει σε αυτήν. Ο 19χρονος τον Μάρτιο του 2020 έκανε το ντεμπούτο του με τους «Μπλε» παίζοντας στον αγώνα με την Έβερτον για το πρωτάθλημα. «Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Όντας ένα παιδί που προέρχεται από την ακαδημία ήταν ιδιαίτερη στιγμή για εμένα το ντεμπούτο μου πέρυσι. Μετά ήρθε ο δανεισμός μου. Θέλω να χτίσω τα καλύτερα δυνατά θεμέλια και τα επόμενα χρόνια να πετύχω στην ομάδα» ήταν τα πρώτα του λόγια μετά τις υπογραφές.

Η Τσέλσι την νέα σεζόν θα επιχειρήσει να χτυπήσει με όλες τις δυνάμεις της το πρωτάθλημα. Ο προπονητής του συλλόγου, Τόμας Τούχελ ετοιμάζει την ομάδα για μια γεμάτη σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη. Έτσι δεν αποκλείεται ο νεαρός να παραμείνει μέλος της ομάδας του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ