Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το… ιδιαίτερο αυτόγραφο του Ροναλντίνιο σε θαυμάστρια! (vid)
Video Hμέρας

Το… ιδιαίτερο αυτόγραφο του Ροναλντίνιο σε θαυμάστρια! (vid)

Ο Ροναλντίνιο δε χάλασε χατίρι σε μια νεαρή θαυμάστρια του, η οποία του ζήτησε να της υπογράψει αυτόγραφο σ' ένα σημείο που τον έκανε να σαστίσει για λίγο.

18.07.2021 | 14:28

Αν μη τι άλλο όσοι έχουν δει τον Ροναλντίνιο να αγωνίζεται, δύσκολα μπορούν να τον ξεχάσουν. Μπορεί η καριέρα του να μην είχε τη διάρκεια του Μέσι ή του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ήταν «μαγική». Εξάλλου, για μια τετραετία στην Μπαρτσελόνα ήταν ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη. Έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε οποιονδήποτε αμυντικό και να είχε απέναντι του. Εδώ ο τρόπος με τον οποίο ντρίπλαρε απλά… ζάλιζε όσους τον έβλεπαν, πόσο μάλλον αυτούς που έπρεπε να τον μαρκάρουν. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποτε… ανάγκασε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να σηκωθεί στο «πόδι» και να τον αποθεώσει αν και ήταν αντίπαλος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μέσα σ’ όλα αυτά ο Ροναλντίνιο ήταν πάντα το χαμογελαστό «παιδί» του ποδοσφαίρου. Όσες φορές κι αν τον έδειχνε η κάμερα το γέλιο του δεν «έσβηνε». Κάτι που συνέβαινε και εκτός αγωνιστικών χώρων. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους του γιατί παρέμενε προσιτός. Κάτι που φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο και πρόσφατα. Ο ίδιος βρίσκεται για διακοπές στο Μαϊάμι και μια θαυμάστρια του του ζήτησε να της δώσει ένα αυτόγραφο. Όχι όπου κι όπου, όμως, αλλά πάνω στην μπλούζα της και συγκεκριμένα στο ύψος του στήθους της.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ποια ήταν η κοπέλα που…. σκάλωσε τον Ροναλντίνιο

Αν μη τι άλλο ο Ροναλντίνιο… σάστισε για λίγο. Ωστόσο, έβαλε την υπογραφή του αν και στην αρχή ξέχασε να βάλει το 1 μπροστά από το 0, για το νούμερο 10 της φανέλας του, κάτι που διόρθωσε. Η θαυμάστρια που του ζήτησε το αυτόγραφο αποδείχτηκε ότι ήταν μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα, το όνομα της είναι Λάουρα Ρόμπερτς, η οποία μένει στο Μαϊάμι και βρήκε τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο στα VIP ενός κλαμπ. Μάλιστα, πέραν του βίντεο, η ίδια ανήρτησε στο Instagram της και φωτογραφία με τον «Ρόνι».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version