ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Η Σπόρτινγκ… προσφέρει στον Πεπ το νέο του πουλέν (vid)

Ο νέος έρωτας του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα έρχεται από την Πορτογαλία. Ο Καταλανός έχει παραδοθεί στο ταλέντο του εκπληκτικού Νούνο Μέντες.

Η Σπόρτινγκ… προσφέρει στον Πεπ το νέο του πουλέν (vid)

H Μάντσεστερ Σίτι για άλλο ένα καλοκαίρι κινείται μεθοδικά στην αγορά. Οι «Πολίτες» όντας πλήρεις σε όλες τις θέσεις και με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης δε βρίσκουν τον λόγο να ανακατέψουν πολύ την τράπουλα. Ο προπονητής του συλλόγου, Πεπ Γκουαρντιόλα σε κάθε δήλωσή του τονίζει πως η ομάδα του δεν χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση.

Τα σενάρια βέβαια δεν σταματούν ποτέ! Χάρι Κέιν, Τζάκ Γκρίλις και πολλοί ακόμη παρελαύνουν καθημερινά στις βρετανικές φυλλάδες ως υποψήφιοι στόχοι των πρωταθλητών Αγγλίας. Ουδείς γνωρίζει στην πραγματικότητα αν η Σίτι κυνηγήσει κάποια από αυτές τις περιπτώσεις.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Πεπ

Η κάνουλα πάντως στο Μάντσεστερ είναι ανοιχτή. Η διοίκηση της Σίτι σε συνεργασία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα αξιολογούν καθημερινά αρκετές περιπτώσεις ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς όπως αποκαλύπτει σήμερα ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι ο 19χρονος μπακ της Σπόρτινγκ, Νούνο Μέντες. Ο πιτσιρικάς θεωρείται – και όχι άδικα – ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Ο Νουνο Μέντες είναι ο νέος έρωτας του Πεπ Γκουαρντιόλα

Ο Μέντες ολοκλήρωσε την σεζόν με 35 συμμετοχές καταγράφοντας ένα γκολ και μία ασίστ. Στην Πορτογαλία μιλούν για ένα παιδί που καθημερινά τρυπάει το ταβάνι του. Η εξέλιξή του είναι ραγδαία με όλο και περισσότερους σκάουτερς να δίνουν σημασία στο προφίλ του. Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται εντόνως για την απόκτηση των δικαιωμάτων του είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «Πολίτες» όπως αναφέρει ο Ρομάνο έχουν ήδη κάνει μια πρώτη κρούση στην Σπόρτινγκ προτείνοντας τους το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Πορτογάλοι ως παραδοσιακά σκληροί διαπραγματευτές ανεβάζουν αυτό το νούμερο στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Στο Νησί τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Αγγλίας θα ανεβάσουν την προσφορά τους. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει πολύ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο Καταλανός τεχνικός πιστεύει πως μπορεί να εξελίξει τον παίκτη και να τον μετατρέψει μελλοντικά σε έναν εξαιρετικό φουλ μπακ. Για να τον κάνει δικό του όμως θα πρέπει η Σίτι να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ