Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ντόρτμουντ «έκλεψε» το… διαμαντάκι της Παρί! (pic)
Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ «έκλεψε» το… διαμαντάκι της Παρί! (pic)

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντουλά Καμαρά από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον νεαρό να θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως.

20.07.2021 | 16:47

Τα τελευταία χρόνια η Ντόρτμουντ έχει πάρει… διδακτορικό στη δημιουργία παικτών. Οι Βεστφαλοί αγοράζουν πάμφθηνα νεαρούς παίκτες και τους εξελίσσουν. Η συγκεκριμένη πρακτική έχει επιφέρει στη γερμανική ομάδα πακτωλούς χρημάτων, αν αναλογιστεί κανείς το κέρδος της. Τα παραδείγματα αυτής της… νοοτροπίας, ειδικά τις τελευταίες σεζόν είναι ουκ ολίγα. Ο Κρίστιαν Πούλισικ και ο Τζέιντον Σάντσο είναι μόνο δύο από τους… πολλούς. Κι έρχονται κι άλλοι, με τα ονόματα των Έρλιγνκ Χάαλαντ και Τζουντ Μπέλιγχαμ να βρίσκονται σταθερά στις λίστες κορυφαίων συλλόγων που ετοιμάζονται να προσφέρουν ουκ ολίγα εκατομμύρια για την απόκτηση τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει να δουλεύει υπό αυτό το πρίσμα και αναζητεί σταθερά ταλέντα. Άλλωστε, πλέον και οι νεαροί ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως στους Βεστφαλούς θα πάρουν ευκαιρίες να αναδείξουν τα προσόντα τους. Αυτή τη φορά η γερμανική ομάδα αποφάσισε να επενδύσει στον Αμπντουλά Καμαρά, το 16χρονο «διαμαντάκι» των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του το μεσημέρι της Τρίτης (20/7).

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Καμαρά ψήφισε… Ντόρτμουντ για την ανάδειξη του 

Ο νεαρός ενδιέφερε καιρό τώρα την Ντόρτμουντ, η οποία προσπαθούσε να τον κλείσει από το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο μέσος με καταγωγή από τη Γουινέα δεν πωλούνταν από τους Παριζιάνους. Τα πράγματα άλλαξαν άρδην, όμως, φέτος. Κι αυτό γιατί ο Καμαρά έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου που είχε υπογράψει με την Παρί το 2019, όταν και μπήκε στις ακαδημίες της. Η γαλλική ομάδα προσπαθούσε επί μήνες να τον πείσει να ανανεώσει. Άλλωστε, γνωρίζουν πως ο 17χρονος άσος έχει τρομερά περιθώρια εξέλιξης. Δεν μπορούσαν, όμως, να του δώσουν βεβαιώσεις ότι θα είχε χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, η Παρί ήρθε σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ, που της κατέβαλε ένα μικρό ποσό κι έκανε δικό της τον Καμαρά. Ο νεαρός έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που μετακινείται από τις ακαδημίες των Παριζιάνων στους Βεστφαλούς μετά τους Νταν-Άξελ Ζαγκαντού και Σουμαΐλα Κουλιμπαλί. Πλέον στις τάξεις της γερμανικής ομάδας διαθέτουν έναν ακόμη ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον οποίο καλούνται να αναδείξουν, όπως έχουν κάνει με τόσους και τόσους παίκτες κατά το παρελθόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version