ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Η Τουρκία καλεί τον Ντιέγκο Κόστα!

Όντας ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης εδώ και μήνες, ο Ντιέγκο Κόστα ψάχνεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, με την Μπεσίκτας να κινητοποιείται.

Η Τουρκία καλεί τον Ντιέγκο Κόστα!

Αρκετές πιθανότητες αποκτά το ενδεχόμενο ο Ντιέγκο Κόστα να αγωνίζεται στα τουρκικά γήπεδα την νέα σεζόν. Ήδη, η Μπεσίκτας θέλει να τον κάνει κάτοικο Κωνσταντινούπολης και ο Ισπανός θα εξέταζε κάποια καλή προσφορά.

Μισός χρόνος μακριά από τα γήπεδα είναι μεγάλο διάστημα για έναν ποδοσφαιριστή. Περίπου τόσο έχει μείνει εκτός δράσης και ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε συνομιλήσει με τον ποδοσφαιριστή λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς, λύνοντας την συνεργασία τους. Από τότε μέχρι και σήμερα, ο Ισπανός φορ παρέμεινε ελεύθερος.

Μπεσίκτας τον πρώτο λόγο για τον Ντιέγκο Κόστα Κίνα

Κατάσταση την οποία θέλει να αλλάξει άμεσα η Μπεσίκτας όπως φαίνεται. Μετά τις ανεπιτυχείς διαπραγματεύσεις με την Μπολόνια, ο Ισπανός επιθετικός δέχτηκε κρούση από τους «ασπρόμαυρους». Οι πρωταθλητές Τουρκίας επιθυμούν διακαώς εδώ και αρκετό καιρό την υπογραφή του Ντιέγκο Κόστα. Μόλις στα 32 του, ο έμπειρος επιθετικός έχει ακόμα πολλά να προσφέρει ποδοσφαιρικά.

Μεγάλο συν για να δελεάσει τον άλλοτε διεθνή Ισπανό φορ η Μπεσίκτας, είναι η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Φυσικά, εκτός από αυτό είναι και το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Κάτι που μέχρι στιγμής βρίσκει τις δύο πλευρές να έχουν μεγάλες διαφορές.

Σύμφωνα με το τουρκικό σάιτ «Fotomac», ο ατζέντης του άλλοτε «ροχιμπλάνκο» ζητά διετές συμβόλαιο για τον πελάτη του. Παράλληλα, οι απολαβές που αξιώνει ανέρχονται στα 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ποσό ιδιαίτερα ψηλό ακόμα και για τους πρωταθλητές Τουρκίας.

Αυτά που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι «αετοί» είναι ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με μπόνους υπογραφής, αλλά και μπόνους επίτευξης στόχων. Θεωρούν πως τα χρήματα που ζητά ο Ισπανός είναι πάρα πολλά για την ηλικία του. Όσο οι διαπραγματεύσεις δεν σημειώνουν ιδιαίτερη πρόοδο, ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι και άλλοι μνηστήρες. Ήδη η Γουλβς, εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει στο Νησί τον πρώην παίκτη της Τσέλσι, Φυσικά, καραδοκεί και η Κίνα η οποία μπορεί να προσφέρει όσα λεφτά ζητά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ