Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με Χέντερσον στη θέση «1» η φετινή Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με Χέντερσον στη θέση «1» η φετινή Γιουνάιτεντ

Μόλις ένας χρόνος αρκούσε στον Ντιν Χέντερσον. Ο 24χρονος ήρθε πέρυσι και φέτος φαίνεται πως είναι πανέτοιμος να εκθρονίσει τον Νταβίντ Ντε Χέα από τα καρέ της Γιουνάιτεν.

20.07.2021 | 20:24

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη χαρά και τη τύχη να δέχεται τις υπηρεσίες δύο εξαιρετικών τερματοφυλάκων. Νταβίντ Ντε Χέα και Ντιν Χέντερσον δημιουργούν ένα υγιή ανταγωνισμό για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Από πέρυσι το καλοκαίρι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ενέταξαν στο ρόστερ τους τον Χέντερσον. Ο 24χρονος ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το «αγροτικό» του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κερδίζοντας εκεί την εμπειρία και τον χρόνο συμμετοχής που αναζητούσε.

Πλέον ο νεαρός είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην μεγάλη πρόκληση. Να πάρει φανέλα βασικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό αναφέρει το σύνολο των ΜΜΕ στο Νησί τονίζοντας πως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει πάρει την μεγάλη απόφαση. Οι ρόλοι αλλάζουν και οι δύο τερματοφύλακες θα μοιραστούν αντιστρόφως ανάλογα με πέρυσι τον χρόνο συμμετοχής τους.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube  

Ο Ντιν Χέντερσον θα είναι το βασικό πρόσωπο στην ενδεκάδα που θα παρουσιάζει η Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Ο Νταβίντ Ντε Χέα… υποβιβάζεται και θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια στις υπόλοιπες διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει ο σύλλογος. Ερωτηματικό παραμένει στο ποιος θα αγωνίζεται βασικός στο Champions League με τον Χέντερσον βέβαια να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο Χέντερσον οδηγεί στην έξοδο τον Ντε Χέα

Το τεχνικό τιμ των «Κόκκινων Διαβόλων» με πρώτο τον Σόλσκιερ δείχνει να εμπιστεύεται περισσότερο τον νεαρό. Εκτός από αυτό ο Χέντερσον δεν παύει να χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης και της διοίκησης. Ο 24χρονος είναι προϊόν της ομάδας, πιο οικονομικός από τον Ισπανό ενώ το συμβόλαιό του έχει μεγαλύτερη ισχύ έναντι του Ντε Χέα. Όλα τα παραπάνω έχουν ομολογουμένως προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του Ίβηρα τερματοφύλακα. Ο Ντε Χέα ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2023. Όμως με αυτά ως νέα δεδομένα δεν αποκλείεται να ζητήσει μεταγραφή αναζητώντας μια ομάδα στην οποία θα παίζει βασικός. Ίσως το φετινό καλοκαίρι να είναι κομβικό για τη σχέση ομάδας – παίκτη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version