ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Άγριο ξύλο μεταξύ παικτών της Μπόκα Τζούνιορς και της αστυνομίας (vid)

Πολύ άγρια επεισόδια διαδραματίστηκαν ανάμεσα σε παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς και της αστυνομίας μετά από αγώνα για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Άγριο ξύλο μεταξύ παικτών της Μπόκα Τζούνιορς και της αστυνομίας (vid)

Μία αμφιλεγόμενη απόφαση του VAR πυροδότησε σκηνικά βίας στο Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς θυμωμένοι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα αποδυτήρια των διαιτητών, πριν υπάρξουν συμπλοκές με την αστυνομία.

Ειδικότερα, η Μπόκα αποκλείστηκε από τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες την Τρίτη (20/7), καθώς η Ατλέτικο Μινέιρο την κέρδισε στα πέναλτι στο «Μπέλο Οριζόντε».

Οι παίκτες της Μπόκα ένιωσαν ότι τους ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ κατά τη κανονική διάρκεια. Ας σημειωθεί ότι ηττήθηκαν με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι.

Τι συνέβη

Μετά το τέλος του ματς, μία κάμερα στο τούνελ που οδηγεί προς τα αποδυτήρια δείχνει μία σειρά από παίκτες της Μπόκα, συμπεριλαμβανομένου και του παλαίμαχου αμυντικού της Γιουνάιτεντ, Μάρκος Ρόχο, να προσπαθεί να εισέλθουν στο χώρο των διαιτητών.

Η ασφάλεια του γηπέδου επιχείρησε να τους κλείσει την πρόσβαση με τη χρήση προστατευτικών μπάρων. Ωστόσο, παίκτες και μέρος του επιτελείου της Μπόκα χρησιμοποίησε τις μεταλλικές μπάρες και ακόμη και πυροσβεστήρες για να απωθήσουν τους αστυνομικούς. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα κατά των παικτών και του επιτελείου της Μπόκα, με όσους εμπλέκονται να κινδυνεύουν να συλληφθούν.

Το σχόλιο του Ρικέλμε

Ο θρύλος της Μπόκα και ο πρώην αστέρας της Αργεντινής, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε τοποθετήθηκε σχετικά με αυτές τις άσχημες σκηνές, υποστηρίζοντας ότι η αστυνομία ήταν εκείνη που επιτέθηκε καθώς η κατάσταση κλιμακώθηκε στη σήραγγα.

Ο Ρικέλμε, ο οποίος είναι επί του παρόντος αντιπρόεδρος του συλλόγου, είπε: «Όταν βρίκονταν στα αποδυτήρια, είδαμε ένα άτομο σε ένα κοστούμι που έσπρωχνε τα αγόρια και τα προσέβαλε. Οι αστυνομικοί έριξαν αέρια στα πρόσωπα των παικτών. Έριχναν άεριο. Τι να κάνεις; Υπερασπίζεσαι τομ εαυτό σπυ ή τους αφήνεις να σε χτυπήσουν; Βλέπεις τον πρόεδρο να ρίχνει μπουκάλια, την αστυνομία ... Δεν τους λένε τίποτα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ