ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Αλάμπα: «Είχα προτάσεις, αλλά ήθελα μόνο Ρεάλ»

Ο Νταβίντ Αλάμπα τόνισε πως αν και είχε άλλες προτάσεις στο μυαλό του ήταν μόνο η Ρεάλ, εξήγησε γιατί πήρε το «4» του Ράμος και γιατί δεν θέλει να συγκριθεί με κανέναν.

Αλάμπα: «Είχα προτάσεις, αλλά ήθελα μόνο Ρεάλ»

Τα… σπουδαία ήρθαν για τον Νταβίντ Αλάμπα και τη Ρεάλ Μαδρίτης το μεσημέρι της Τετάρτης (21/7). Κι αυτό γιατί ο Αυστριακός αμυντικός παρουσιάστηκε και επίσημα ως ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας». Ο ίδιος επέλεξε τον αριθμό «4», σε μια κίνηση που προκάλεσε… αίσθηση. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο νούμερο άνηκε μέχρι πρότινος στον Σέρχιο Ράμος, που αποχώρησε από τον σύλλογο έπειτα από 16 χρόνια. Ο πάλαι ποτέ αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου αναλαμβάνει το «καθήκον» να τον αντικαταστήσει φύσει και θέση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, ο Αλάμπα στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως παίκτης της Ρεάλ τόνισε πως δεν θέλει να συγκριθεί με κανέναν. Ο ίδιος αποθέωσε τον Ισπανό στόπερ, τονίζοντας πως με αυτόν τον αριθμό πέτυχε όσα πέτυχε κι έγινε ηγέτης. Ωστόσο, ο Αυστριακός αμυντικός θέλει να παραμείνει ο εαυτός του κι έτσι να προσφέρει στη «βασίλισσα». Πάντως, όπως επισήμανε τον αριθμό δεν τον διάλεξε ο ίδιος, αλλά η ομάδα του τον πρότεινε μιας και ήταν ο τελευταίος που είχε απομείνει.

«Μίλησα στον σύλλογο γι’ αυτό, μου προσέφεραν το συγκεκριμένο νούμερο και νομίζω δεν υπήρχε κάποιος άλλος αριθμός διαθέσιμος. Ξέρω ότι αυτό το νούμερο σημαίνει πολλά για την ομάδα. Είναι τιμή μου να το φοράω και είναι κάτι που μου δίνει πολύ κίνητρο. Είναι ένας αριθμός που αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την ηγετική στόφα. Ο Ράμος ήταν εδώ μια δεκαετία και έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με αυτό το νούμερο και έγινε ηγέτης. Είναι κάτι που βρίσκεται πλέον στη σκέψη όλων. Δεν ήρθα στη Μαδρίτη για να συγκριθώ με άλλους. Θέλω να είμαι ο Αλάμπα και να συνεχίσω έτσι. Θα συνεισφέρω όλες τις δυνατότητες και της δυνάμεις μου, για να είμαι ο εαυτός μου», είπε ο Αλάμπα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αλάμπα

Αλάμπα: «Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω με τον Ράμος»

Παράλληλα, ο Αλάμπα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε αρκετές προτάσεις το φετινό καλοκαίρι. Ωστόσο, στο μυαλό του υπήρχε μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς εκεί θεωρεί ότι θα εξελιχθεί περαιτέρω σαν ποδοσφαιριστής. Επίσης, εξέφρασε τη λύπη του που δεν θα καταφέρει να συνεργαστεί με τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά τόνισε πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Κάρλο Αντσελότι από την κοινή τους συνύπαρξη στην Μπάγερν Μονάχου. Τέλος, αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε ο Τόνι Κρόος στην επιλογή του και επισήμανε πως θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί μαζί τους Ράμος και Βαράν,

«Είχα κι άλλες προτάσεις αλλά η Ρεάλ είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο και ήθελα να παίξω σε αυτό το κλαμπ για να εξελιχθώ. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ.Αντσελότι αν και λυπήθηκα όταν ενημερώθηκα πως ο κ.Ζιντάν αποχώρησε από τον σύλλογο. Με τον κ. Αντσελότι έχουμε καλή σχέση από την κοινή μας παρουσία στην Μπάγερν», δήλωσε ο Αλάμπα και συμπλήρωσε:

«Έχω μιλήσει με τον Κροος και χαίρομαι που θα συναντηθούμε ξανά στην Ρεάλ. Ο Τόνι πάντοτε μιλούσε για τις επιτυχίες και το μεγαλείο του κλαμπ και χαίρομαι που είμαι στην καλύτερη ομάδα. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω με τον Ράμος. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης και θα ήταν ευχαρίστηση μου. Και με τον Βαράν θέλω να αγωνιστώ μαζί, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είναι εκπληκτικός αμυντικός και πολύ ποιοτικός παίκτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ