ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Κλοπ βρήκε το νέο του… πουλέν στη Λίβερπουλ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ... ξετρελάθηκε με την εικόνα του Χάρβεϊ Έλιοτ στα πρώτα φιλικά της Λίβερπουλ κι έσπευσε να τον αποθεώσει, καλώντας τον να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο Κλοπ βρήκε το νέο του… πουλέν στη Λίβερπουλ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ως προπονητής φημίζεται για ένα σωρό πράγματα. Για το «δέσιμο» του με τον κόσμο των ομάδων που προπονεί. Για το γεγονός ότι δημιουργεί ισχυρές ομάδες χωρίς να ξοδεύει πακτωλούς χρημάτων. Κάτι που, βέβαια, πετυχαίνει… δημιουργώντας τους ποδοσφαιριστές του. Είτε, δηλαδή, αγοράζει φτηνά και εξελίσσει κάποιον παίκτη, είτε τον «πλάθει» από τις ακαδημίες του συλλόγου. Τα παραδείγματα είναι ουκ ολίγα, τόσο από τον καιρό του στην Ντόρτμουντ, όσο και τώρα στη Λίβερπουλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Με τους «κόκκινους» ο Κλοπ ουσιαστικά… εμφάνισε τους Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον, εξέλιξε σε σούπερ σταρ τους Σαλάχ και Φαν Ντάικ και δημιούργησε ένα εκπληκτικό σύνολο. Πλέον, όμως, ο Γερμανός τεχνικός έχει βρει το καινούργιο του… πουλέν στη φετινή προετοιμασία των «κόκκινων». Ο λόγος για τον Χάρβεϊ Έλιοτ που τον… ξετρέλανε με την εμφάνιση του στο φιλικό κόντρα στην Στουτγκάρδη. Ο 18χρονος άσος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και ο προπονητής της Λίβερπουλ τον αποθέωσε, αναφέροντας πως θα είναι η έκπληξη της νέας σεζόν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κλοπ

Κλοπ: «Ο Έλιοτ μπορεί να είναι η έκπληξη της σεζόν»

«Ο Χάρβεϊ έκανε ένα βήμα, αυτό πρέπει να το ομολογήσω. Δείχνει να είναι σε σωστή φόρμα, σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Επέστρεψε στη σωστή φόρμα και πλέον προπονείται σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα. Μπορεί εύκολα κανείς να δει πως η περσινή σεζόν έκανε τεράστια δουλειά πάνω του. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε τα επόμενα βήματα μαζί του. Ο Χάρβεϊ επέστρεψε στην ομάδα και είναι αποφασισμένος να πετύχει. Δουλεύει σκληρά και πιστεύω πως θα είναι η έκπληξη της νέας σεζόν. Το ταλέντο του είναι μοναδικό», είπε ο Κλοπ.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλιοτ αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ το 2019, όταν ήταν μόλις 16 ετών. Μάλιστα, οι «κόκκινοι» δεν τα είχαν βρει με τη Φούλαμ, στην οποία αγωνιζόταν και ακολούθησε δικαστική διαμάχη για το ποσό που θα έπρεπε να δώσουν. Εντέλει πλήρωσαν περί τα 6 εκατ. ευρώ για τα τροφεία του, ποσό ρεκόρ για ποδοσφαιριστή αυτής της ηλικίας. Ο Κλοπ δείχνει να τον πιστεύει πλήρως, ειδικά μετά την εξαιρετική περσινή του σεζόν στον Championship με τη φανέλα της Μπλακμπερν. Εκεί μέτρησε 7 γκολ και 11 ασίστ σε 41 παιχνίδια, δείχνοντας δείγματα του ταλέντου του. Ο Γερμανός τεχνικός βρήκε το νέο… πουλέν του και τώρα καλείται να το φτάσει στο «τέρμα» του, όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ