ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πέντε παίκτες που περιμένουμε να δούμε πολλά!

To ταλέντο των ομάδων στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ πλούσιο και εμείς ξεχωρίσαμε 5 παίκτες από τους οποίους υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πέντε παίκτες που περιμένουμε να δούμε πολλά!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ξεκινούν, όμως μετά από τόσο ποδόσφαιρο λίγοι θα ασχοληθούν με αυτό πάλι. Κόπα Αμέρικα και Euro χάρισαν απλόχερα θέαμα στο αχόρταγο κοινό του βασιλιά των σπορ. Πλέον, το όμορφο επιδόρπιο έρχεται λίγο πριν μπούμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, με τους ανερχόμενους αστέρες να αναζητούν το Ολυμπιακό μετάλλιο.

Μπορεί οι ομάδες με τις οποίες να κατεβαίνει η κάθε χώρα να είναι οι εθνικές ελπίδων, όμως το θέαμα παραμένει υψηλό. Με 3 παίκτες κάθε ηλικίας σε ρόλο ηγέτη, τα ανερχόμενα αστέρια ψάχνουν μια καλή πορεία στην Ιαπωνία. Και αυτοί είναι οι παίκτες που πιστεύουμε πως μπορούν να αποδώσουν πολλά!

Πέδρι (Ισπανία)

Κανονικά θα μπορούσαμε να βάλουμε την μισή ομάδα της Ισπανίας που είδαμε στο Euro! Οι Ίβηρες εμφανίστηκαν με πολύ νεανικό ταλέντο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και έφτασαν ένα βήμα από τον τελικό. Μαζί με τον νεαρό Ισπανό θα βρίσκονται και οι Όλμο, Χιλ και Γκαρθία, συνθέτοντας μια τρομακτικά δυνατή ομάδα για τους «ρόχας».

Όμως, ο 18χρονος μέσος θα είναι μάλλον η κινητήρια δύναμη στον άξονα της Ισπανίας. Στο Euro, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα μάγεψε, κάνοντας ακόμα και τον Λουίς Ενρίκε να παραμιλά για χάρη του! Δημιουργικά, ήταν ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης, έχοντας για ανταγωνισμό τους Βεράτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε και όλα τα άλλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πλέον, με σαφώς ευκολότερους αντιπάλους, ο Πέδρι πρέπει να στοχεύει μόνο για το χρυσό μετάλλιο, καθώς το ταλέντο των Ισπανών… ζαλίζει.

Ντιέγκο Λάινεζ (Μεξικό)

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο νέος Κάρλος Βέλα. Μπορεί ο Μεξικανός να μην πέτυχε πολλά μεγαλώνοντας, όμως όσο ήταν έφηβος υπήρχαν τεράστιες προσδοκίες στο πρόσωπό του. Όπως και για τον Λάινεζ. Μόλις 18 ετών, η Μπέτις δαπάνησε 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Κλαμπ Αμέρικα. Και μέσα σε δύο χρονιές στην Ισπανία έχει εξελιχθεί αρκετά.

Πλέον, στα 20 του ο Μεξικανός εξτρέμ θέλει να κάνει ένα καλό τουρνουά στα γήπεδα του Τόκιο. Έχοντας ήδη λάμψει στο τουρνουά της Τουλόν το 2018, όπου και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης, μετά την Κ21 ο νεαρός ψάχνει διάκριση και με την ομάδα νέων του Μεξικό. Κάτι που θα τον βοηθήσει να πάρει βασικό ρόλο στην Ανδαλουσία από την νέα σεζόν, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερη προβολή.

Τακεφούσα Κούμπο (Ιαπωνία)

Ο Ιάπωνας Μέσι όπως είχε χαρακτηριστεί πριν μερικά χρόνια έφτασε ήδη τα 20. Μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, τα τελευταία χρόνια τριγυρνά δανεικός στην Ισπανία για να αποκτήσει εμπειρίες. Πέρσι, περνώντας από Βιγιαρεάλ και Χετάφε, ο νεαρός Ιάπωνας δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα (37 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ). Ξέρει ότι για να κερδίσει μια θέση στην Ρεάλ πρέπει να πιέσει πολύ περισσότερο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του προσφέρουν μια σημαντική ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό. Οι «σαμουράι» δεν είναι η ομάδα φόβητρο της διοργάνωσης, όμως έχουν έναν σημαντικό παράγοντα με το μέρος τους. Παίζουν εντός έδρας. Και λαμβάνοντας υπόψιν τους παίκτες του τουρνουά, ο Κούμπο μπορεί να ηγηθεί της πατρίδας του.

Τιάγκο Αλμάδα (Αργεντινή)

Ακόμα ένα μεγάλο «πουλέν» του Football Manager βρίσκεται πλέον σε μεγάλη διοργάνωση. Ο επιτελικός μέσος της Βέλες είναι ένας από τους κορυφαίους νεαρούς παίκτες στην Αργεντινή. Έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια ζωής πριν λίγους μήνες, ο Αλμάδα μετράει ήδη 80 συμμετοχές με την Βέλες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας και 20 τέρματα. Φέτος έχει ξεκινήσει το ίδιο δυναμικά, με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 18 αναμετρήσεις.

Μερικοί λένε πως… «Ρικελμίζει» επικίνδυνα και ήδη πολλά ραντάρ είναι στραμμένα πάνω του. Μαρσέιγ και Σεβίλλη τον κοιτούν και όλα δείχνουν πως σύντομα θα μετακομίσει στην Ευρώπη. Αυτή η διοργάνωση είναι σημαντική για αυτόν, θέλοντας να ηγηθεί μιας κατά τα άλλα αδύναμης «αλμπισελέστε». Θα καταφέρει να τα βάλει με τα «θηρία» της Ισπανίας και της Βραζιλίας; Άγνωστο, όμως η πρσοπάθεια του θα κρίνει πολλά για το μέλλον του.

Αμάντ Τραορέ (Ακτή Ελεφαντοστού)

Τελευταίος αλλά το ίδιο σημαντικός στην λίστα μας βρίσκεται ο Αμάντ Τραορέ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πιστεύουν πολύ στον Ιβοριανό εξτρέμ. Τον περασμένο Ιανουάριο πλήρωσαν 20 εκατομμύρια την Αταλάντα για να τον κάνουν δικό τους, ποσό που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 40 εκατομμύρια με την εκπλήρωση στόχων! Ποσό τεράστιο για έναν 19χρονο.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ του προσέφερε μερικές ευκαιρίες γρήγορα, για να αξιολογήσει την ικανότητά του. Και η αλήθεια είναι πως στον ελάχιστο χρόνο που έλαβε, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, κατάφερε να βρει δίχτυα απέναντι στην Μίλαν για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά να μοιράσει και μια τελική πάσα στο πρωτάθλημα. Καθόλου άσχημα, αν σκεφτούμε πως έχει αγωνιστεί μόλις 257 λεπτά με την Γιουνάιτεντ.

Γεννημένος στο Αμπιτζάν, δεν ήταν δυνατόν να μην έχει την ψυχολογική βοήθεια του θρυλικού Ντιντιέ Ντρογκμπά. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η λίστα των 80 φιναλίστ για το βραβείο του «Golden Boy», με τον Τραορέ να συμπεριλαμβάνεται. Θέλοντας να τον εμψυχώσει, ο εμβληματικός παίκτης της Τσέλσι του τόνισε πως «εκπροσωπεί μια ολόκληρη ήπειρο, όχι απλά την χώρα του». Μένει αν δούμε αν θα μπορέσει αν κρατήσει αυτό το μομέντουμ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο νεαρός εξτρέμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ