ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Πόρτα» της Ρεάλ στην πρώτη πρόταση της Γιουνάιτεντ για Βαράν!

Ο Ραφαέλ Βαράν αποτελεί τον βασικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την άμυνα της, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αρνείται την πρώτη πρόταση της, ζητώντας μεγαλύτερο ποσό.

«Πόρτα» της Ρεάλ στην πρώτη πρόταση της Γιουνάιτεντ για Βαράν!

Είναι δεδομένο ότι ο Ραφαέλ Βαράν έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Εξάλλου, εδώ και κάμποσα χρόνια δε βγαίνει από την ενδεκάδα της, όταν είναι υγιής. Μαζί με τον Σέρχιο Ράμος αποτέλεσαν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμα της «βασίλισσας» και πανηγύρισαν συνολικά 18 τίτλους. Ο έμπειρος Ισπανός από το φετινό καλοκαίρι, όμως, δεν θα βρίσκεται στους Μαδριλένους. Κι αυτό γιατί με τη λήξη του συμβολαίου του, αποχώρησε για την Παρί Σεν Ζερμέν. Βέβαια, ούτε η παραμονή του Γάλλου στόπερ είναι δεδομένη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, ο Βαράν εδώ και κάποιο διάστημα σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τη Ρεάλ. Γι’ αυτό, εξάλλου, δεν έχει αποδεχτεί και την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Την ίδια στιγμή και η «βασίλισσα», μη θέλοντας να τον χάσει ως ελεύθερο δείχνει διατεθειμένη να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι. Ωστόσο, επιθυμία των Μαδριλένων είναι να συμβεί αυτό με τα δικά τους δεδομένα. Γι’ αυτό και η πρώτη πρόταση της Γιουνάιτεντ, ύψους 50 εκατ. ευρώ για τον 28χρονο στόπερ, δεν έγινε αποδεκτή, σύμφωνα με την «AS».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Βαράν

Θέλει τουλάχιστον 70 εκατ. για Βαράν η Ρεάλ

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η αγγλική ομάδα προσέφερε 40 εκατομμύρια ευρώ μπροστά και άλλα 10 ως μπόνους. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε περίπου 70 εκατομμύρια, ούτως ώστε να δώσει την έγκριση της στην μεταγραφή του Βαράν. Βέβαια, οι δύο πλευρές θεωρείται δεδομένο πως θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, ο Γάλλος στόπερ εμφανίζεται να έχει… ξενερώσει λίγο με το γεγονός ότι η μετακόμιση του στη Γιουνάιτεντ δεν έγινε σύντομα. Κι αυτό γιατί ο ίδιος δεν ήθελε να ξεκινήσει προετοιμασία με τη Ρεάλ και στη συνέχεια να χρειαστεί να κάνει πάνω κάτω το ίδιο και στους «κόκκινους διαβόλους», προσπαθώντας μάλιστα να καταλάβει τον τρόπο που αγωνίζονται.

Από τη μεριά της η Ρεάλ, όμως, παραμένει σταθερή στην επιθυμία της να μην… ξεπουλήσει τον Βαράν. Οι άνθρωποι της «βασίλισσας» φαίνονται διατεθειμένοι να ξεκινήσουν τη σεζόν με τον Γάλλο στόπερ στο ρόστερ και να προσπαθήσουν να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του. Οι Μαδριλένοι θεωρούν πως έτσι θα έχουν αρκετό διαθέσιμο χρόνο, αλλά και περισσότερα χρήματα, δεδομένης και της επιστροφής του κόσμου στο γήπεδο. Βέβαια, η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται θεωρητικά στο πίσω μέρος των ιθυνόντων της Ρεάλ, αφού ο ίδιος ο παίκτης τα έχει ήδη βρει με τη Γιουνάιτεντ. Οπότε, η πώληση του θα ωφελήσει όλες τις πλευρές. Ωστόσο, για να συμβεί θα πρέπει και η αγγλική ομάδα να ανεβάσει την πρόταση της,

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ