ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Του Χάαλαντ χαλάει όμως η Τσέλσι ονειρεύεται…

Η Τσέλσι αναζητά επιθετικό παγκόσμιας κλάσης. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απομακρύνεται όμως υπάρχουν και αλλού... πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Του Χάαλαντ χαλάει όμως η Τσέλσι ονειρεύεται…

Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Τόμας Τούχελ καταστρώνουν μεθοδικά τις κινήσεις τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ρώσος μεγιστάνας ακούει ευλαβικά τα «θέλω» του προπονητή της Τσέλσι και προσπαθεί με κάθε κόστος να κάνει πράξη τις επιθυμίες του. Αυτό επιχείρησε να κάνει και με την υπόθεση Χάαλαντ όμως η Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται να κρατά χαρακτήρα και να αρνείται κάθε πρόταση.

Μοιραία η Τσέλσι πρέπει να κοιτάξει αλλού. Σε άλλες περιπτώσεις που μπορούν να φανούν εξίσου χρήσιμες και αποτελεσματικές. Η αγορά έχει ελάχιστους επιθετικούς στο επίπεδο του Χάαλαντ, οι οποίοι μάλιστα δεσμεύονται με συμβόλαιο. Η Τσέλσι και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς όμως προθυμοποιούνται να υπερβούν ξανά εαυτό και να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η λίστα περιλαμβάνει τέσσερις περιπτώσεις συν μία που για την Τσέλσι δεν θα κοστίσει τίποτα μιας και ήδη βρίσκεται στο ρόστερ της. Πέντε επιθετικοί που μπορούν να δώσουν στην Τσέλσι το κάτι παραπάνω και να την οδηγήσουν στην επιτυχία, στην κατάκτηση της Premier League. Πρώτος στη σειρά των υποψηφίων ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση. Συχνά πυκνά βγαίνουν στην επιφάνεια δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναζητά νέες προκλήσεις μακριά από το Μόναχο και την Μπάγερν.

Τα μεγάλα «κανόνια» στα ραντάρ της Τσέλσι

Στην πραγματικότητα όμως η αποχώρηση από τη Βαυαρία μοιάζει απίθανο σενάριο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και η Μπάγερν δεν έχει καμία πρόθεση να τον αποχωριστεί πρόωρα. Αντίστοιχη περίπτωση με του «Λέβα» μοιάζει και αυτή του Ρόμελου Λουκάκου. Ένας ποδοσφαιριστής που πριν πολλά χρόνια πέρασε από το Λονδίνο και την Τσέλσι. Σήμερα πρωταγωνιστεί στα ιταλικά γήπεδα με τη φανέλα της Ίντερ. Οι «Νεραντζούρι» δεν θέλουν να τον πουλήσουν όμως σε μια πρόταση μεγαλύτερη των 100 εκατομμυρίων ευρώ θα έμπαιναν σε σκέψεις.

Επόμενος στη λίστα ο Αντουάν Γκριεζμάν. Μια λύση που θα έδινε διαφορετικά στοιχεία στην επίθεση της Τσέλσι. Ο Γάλλος θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή των «μπλε» μιας και η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να τον παραχωρήσει. Τέλος, οι Λονδρέζοι παρακολουθούν τον εξαιρετικό Σάσα Καλάιτζιτς. Ο 24χρονος Αυστριακός… έβγαλε μάτια πέρυσι στη Στουτγκάρδη. Μια προσιτή περίπτωση, η οποία δεν θα στοίχιζε περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά την λύση που ήδη έχει ο Τόμας Τούχελ… Κάι Χάβερτζ. Αν του δείξει εμπιστοσύνη τότε ο Γερμανός επιθετικός θα αποδώσει στο μάξιμουμ. Το έδειξε και στον τελικό του Champions League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ