ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επίσημο: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Σάντσο με τρομερό βίντεο! (vid)

Ο Τζέιντον Σάντσο ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μ' ένα εξαιρετικό βίντεο, με τον ίδιο να τονίζει πως πλέον ανήκει εκεί.

Επίσημο: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Σάντσο με τρομερό βίντεο! (vid)

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διήρκεσε περίπου έναν χρόνο. Το περασμένο καλοκαίρι οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για τον επαναπατρισμό του. Ωστόσο, η Ντόρτμουντ αρνήθηκε κάθε πρόταση τους και τον κράτησε στη Γερμανία για μια ακόμη σεζόν. Το φετινό καλοκαίρι, όμως, η επιθυμία τόσο του παίκτη όσο και της αγγλικής ομάδας υπερίσχυσαν. Κι αυτό γιατί η Γιουνάιτεντ κατάφερε να αποκτήσει τον νεαρό άσο, με την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες να έρχεται στις αρχές Ιουλίου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, ο Σάντσο δεν είχε υπογράψει ακόμη το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους διαβόλους». Κι αυτό γιατί αρχικά είχε υποχρεώσεις με την εθνική Αγγλίας στο Euro και στη συνέχεια λόγω διακοπών. Ωστόσο, και αυτή η σχεδόν… τυπική διαδικασία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/7). Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε πως ο 21χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2026 με έναν χρόνο ακόμη ως οψιόν. Αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις, όμως, ήταν το βίντεο της ανακοίνωσης του νεαρού εξτρέμ.

Σε αυτό γίνεται μια μίνι… παρουσίαση όλων όσων πρεσβεύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τις ένδοξες στιγμές των προηγούμενων ετών, το «Ολντ Τράφορντ», εκεί που χτυπάει η «καρδιά» της ομάδας και τέλος στο μήνυμα ότι όλοι είναι πάντα ενωμένοι. Ο Σάντσο στέλνει και αυτός το δικό του μήνυμα στο κλείσιμο του βίντεο, λέγοντας: «αυτή είναι η ομάδα μου, εδώ ανήκω».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Σάντσο: «Όνειρο ζωής να αγωνιστώ στη Γιουνάιτεντ»

Παράλληλα, ο Σάντσο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουνάιτεντ. Ο νεαρός εξτρέμ τόνισε πως αυτή η μεταγραφή είναι ένα όνειρο ζωής για τον ίδιο και ανυπομονεί να αγωνιστεί στην Premier League. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ντόρτμουντ για την ευκαιρία που του έδωσε. Τέλος, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έστειλε το μήνυμα του για το μέλλον, αναφέροντας πως άπαντες στην ομάδα θα δουλέψουν σκληρά για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

«Πάντα θα είμαι ευγνώμων στην Ντόρτμουντ, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα, αλλά πάντα ήξερα πως θα επέστρεφα μια μέρα στην Αγγλία. Η ευκαιρία να αγωνιστώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή που θα παίξω στην Premier League. Έχουμε ένα νεανικό και συναρπαστικό ρόστερ και ξέρω πως όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι υπέροχο και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας, που τόσο την αξίζουν. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο για να βελτιώσω ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μου», είπε ο Σάντσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ