ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Ψημένος» να παίξει στη Ρεάλ ο Καμαβινγκά!

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά φέρεται να προτιμάει τη μετακόμιση του στην Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ρίχνοντας «άκυρο» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ψημένος» να παίξει στη Ρεάλ ο Καμαβινγκά!

Είναι δεδομένο πως ο Εντουάρντο Καμαβινγκά είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αν και είναι μόλις 18 ετών, έχει ήδη δύο σεζόν ως βασικός με τη φανέλα της Ρεν. Βέβαια, έχει κερδίσει με το «σπαθί» του τον χρόνο συμμετοχής του. Βλέπετε, ο νεαρός άσος δείχνει τρομερή ωριμότητα στο παιχνίδι του, ενώ το ταλέντο του δεν χωράει κάποια αμφισβήτηση. Παράλληλα, τα περιθώρια εξέλιξης του είναι τεράστια. Γι’ αυτό, άλλωστε, και το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του είναι τεράστιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Με το συμβόλαιο του με τη Ρεν να λήγει το καλοκαίρι του 2022, το μέλλον του Καμαβινγκά μοιάζει να βρίσκεται σε άλλες πολιτείες. Ο ίδιος δεν θέλει να ανανεώσει και η γαλλική ομάδα πλέον έχει πάρει απόφαση πως θα πρέπει να τον πουλήσει. Ήδη η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν δείξει το εντονότερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ωστόσο, ο νεαρός άσος έχει ήδη ξεχωρίσει την ομάδα που θέλει να βρεθεί. Κι αυτή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Manchestereveningnews», είναι η «βασίλισσα».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Καμαβινγκά

Ο Καμαβινγκά θέλει Ρεάλ, αλλά αυτή δεν… μπορεί

Όπως τονίσει το εν λόγω Μέσο, που επικαλείται πηγές μέσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» συνομίλησαν με τους εκπροσώπους του παίκτη. Ωστόσο, διαπίστωσαν πως επιθυμία του Καμαβινγκά είναι να μετακομίσει στην Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, οι Μαδριλένοι δεν θα είναι εύκολο να κινηθούν για τον νεαρό άσο άμεσα. Βλέπετε, τα οικονομικά της «βασίλισσας» δεν είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση και ήδη υπάρχει έντονη φημολογία περί τέλους στις μεταγραφές της ομάδας για φέτος. Εξάλλου, η μόνη προσθήκη που έγινε το φετινό καλοκαίρι ήταν του Νταβίντ Αλάμπα που αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ρεν πιέζεται αρκετά να πουλήσει τον Καμαβινγκά. Ήδη η κατάσταση στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι άσχημη από οικονομικής άποψης μετά την κατάρρευση της συμφωνίας ύψους 670 εκατ. λιρών της Mediapro για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Γι’ αυτό, άλλωστε, αρκετές ομάδες έχουν ήδη αρχίσει να προχωρούν σε πωλήσεις βασικών παικτών τους. Οπότε, μια ενδεχόμενη πώληση του νεαρού άσου θα έδινε μια «ανάσα» στην ομάδα του γαλλικού βορρά. Κάτι που μπορεί να παίξει το ρόλο του στο μέλλον του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ