ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Το πλάνο του Αντσελότι για ν’ αναγεννήσει τον Αζάρ!

Ο Εντέν Αζάρ δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κάρλο Αντσελότι έχει καταστρώσει ένα πλάνο για να... επαναφέρει τον Βέλγο άσο.

Το πλάνο του Αντσελότι για ν’ αναγεννήσει τον Αζάρ!

Η διετία που ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεμάτη απογοητεύσεις για τον ίδιο. Ο Βέλγος άσος αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμών και δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό. Ουσιαστικά είναι… απών από τη «βασίλισσα» ή ωσεί παρόν όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι στιγμής, ο ίδιος μοιάζει μια «σκιά» του ποδοσφαιριστή που άπαντες θαύμαζαν με τη φανέλα της Τσέλσι. Μέχρι πριν λίγο διάστημα, μάλιστα, είχαν αναπτυχθεί σενάρια περί αποχώρησης του από τους Μαδριλένους. Κάτι που διέψευσε, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εξάλλου, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται διατεθειμένη να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον Αζάρ. Μάλιστα, σύμφωνα με την «AS» ο νέος τεχνικός της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, έχει καταστρώσει ένα πλάνο για να επαναφέρει τον Βέλγο άσο στα προηγούμενα στάνταρ του. Κάτι που οι Μαδριλένοι χρειάζονται, ειδικά από τη στιγμή που δε θα γίνουν μεταγραφές. Βέβαια, για να λειτουργήσει το σχέδιο του Ιταλού τεχνικού θα πρέπει και ο 30χρονος εξτρέμ να δουλέψει σκληρά.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αζάρ

Ο Αντσελότι σχεδιάζει να «λιώσει» τον Αζάρ στην προπόνηση 

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο Αζάρ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο Euro. Ωστόσο, από τη μια οι εμφανίσεις του δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και από την άλλη τραυματίστηκε ξανά στο παιχνίδι του Βελγίου με την Πορτογαλία στη φάση των «16». Ο Αντσελότι γνωρίζει πως ο Βέλγος άσος πρέπει να μείνει μακριά από τους τραυματισμούς, αλλά και σε καλή φυσική κατάσταση. Γι’ αυτό του έστειλε ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής για να επιστρέψει σχεδόν έτοιμος. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη σεζόν ο 30χρονος άσος επέστρεψε στη Μαδρίτη με… κοιλίτσα, κάτι που ο Ιταλός τεχνικός δεν πρόκειται να δεχτεί φέτος.

Παράλληλα, μόλις ο Αζάρ επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Αντόνιο Πίντους, θα δουλέψει με τον Βέλγο σε αρκετούς τομείς. Καθημερινά θα γίνονται τεστ για την δύναμη, την ελαστικότητα, την ταχύτητα, αλλά και τις αντοχές του. Μάλιστα, σταδιακά ο 30χρονος εξτρέμ θα δουλέψει και σε τρέξιμο μεγαλύτερων αποστάσεων με τη χρήση ειδικής μάσκας που θα προσομοιώνει ένα περιβάλλον σε μεγάλο υψόμετρο. Βέβαια, για να πει σε αυτό το πρόγραμμα ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να λάβει ο Αντσελότι το πράσινο «φως» από τους γιατρούς του συλλόγου. Μόλις αυτό συμβεί, ο Αζάρ αναμένεται να… ιδρώσει όσο ποτέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ