ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

«Ανοιχτή για ανταλλαγή του Βέρνερ η Τσέλσι»

Η Τσέλσι ονειρεύεται τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στα «μπλε» και δεν θα δίσταζε να προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Τίμο Βέρνερ!

«Ανοιχτή για ανταλλαγή του Βέρνερ η Τσέλσι»

Ο Τίμο Βέρνερ είδε μια πολύ δύσκολη για τον ίδιο σεζόν να ολοκληρώνεται στην Τσέλσι. Οι «μπλε» μπορεί να κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Γερμανός ήταν ιδιαίτερα ασυνεπής μπροστά από την αντίπαλη εστία. Κάτι που δημιούργησε δεύτερες σκέψεις για το αν είναι ο μελλοντικός μεγάλος φορ για τους Λονδρέζους.

Ανοικτή σε ενδεχόμενο ανταλλαγής του Τίμο Βέρνερ είναι η Τσέλσι, παρότι ο Γερμανός δεν έχει κλείσει ακόμα έναν χρόνο στην Αγγλία. Έχοντας εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η κατάσταση στους «μπλε» περιπλέκεται, με ένα σενάριο να αποκτά μερικές πιθανότητες τις τελευταίες ώρες.

Απίθανη την δεδομένη στιγμή «τράμπα» Λεβαντόφσκι – Βέρνερ

Μπορεί η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στον Τϊμο Βέρνερ και τον Πολωνό σούπερ σταρ τον Βαυαρών να είναι χαοτική, όμως μεγάλη είναι ακόμα μια διαφορά. Αυτή της ηλικίας των δύο παικτών. Ο Λεβαντόφσκι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, όμως τον Αύγουστο ετοιμάζεται να κλείσει 33 χρόνια ζωής. Την ίδια ώρα που ο Βέρνερ είναι μόλις 25 ετών. Κάτι που όπως αναφέρει το «»Football Insider», έχει βάλει σε σκέψεις την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Σίγουρα, στην Αγγλία ο Βέρνερ δεν έχει δείξει όσα μπορεί να κάνει. Όμως, δεν γίνεται να ξεχαστούν έτσι όσα πέτυχε κάμποσες σεζόν στα γερμανικά γήπεδα με την Στουτγάρδη και την Λειψία. Με 91 γκολ σε 222 συμμετοχές, ο Γερμανός επιθετικός μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε από την Μπουντεσλίγκα.

Ακόμη ένας παράγοντας που θα μπορούσε να έχει μεγάλη σημασία σε ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Μπάγερν είναι η παρουσία του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον Βαυαρικό πάγκο. Ο νεαρός τεχνικός εκτιμά πάρα πολύ τον Βέρνερ, καθώς η συνεργασία τους ήταν άριστη στους «ταύρους». Όμως, όπως ανέφερε και ο Καρλ Χάινς-Ρουμενίγκε: «Ποια ομάδα πουλάει το αστέρι της»; Σίγουρα ακόμα μια τέτοια κίνηση μοιάζει εκτός λογικής. Όμως με το συμβόλαιο του εξωγήινου Λεβαντόφσκι να τρέχει μέχρι το 2023 και να μην έχει ανανεωθεί ακόμα, δεν αποκλείεται τίποτα για την συνέχεια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ