ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Η Μπαρτσελόνα δεν μου φέρθηκε σαν να είμαι παίκτης»

Δριμύ κατηγορώ κατά της Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε ο Ματέους Φερνάντες, τονίζοντας πως δεν του συμπεριφέρθηκαν σαν ποδοσφαιριστή και πως διώχθηκε κακήν κακώς.

«Η Μπαρτσελόνα δεν μου φέρθηκε σαν να είμαι παίκτης»

Το φετινό καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων. Άλλωστε, τα οικονομικά του συλλόγου βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Γι’ αυτό ο Τζουάν Λαπόρτα και οι συνεργάτες του προσπαθούν να μειώσουν όσο μπορούν τα κόστη. Έτσι, κάμποσοι ποδοσφαιριστές διαπραγματεύτηκαν με τους «μπλαουγκράνα» μια μείωση των συμβολαίων τους. Πρώτος και καλύτερος ο Λιονέλ Μέσι, που εφόσον ολοκληρωθεί η ανανέωση του θα λάβει 50% λιγότερα χρήματα. Πέραν τούτων, όμως, οι Καταλανοί προχώρησαν και σε πωλήσεις, αλλά και αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Ένα παράδειγμα της δεύτερης κατηγορίας είναι ο Ματέους Φερνάντες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Βραζιλιάνος άσος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 από την Παλμέιρας σε μια κίνηση έκπληξη. Κι αυτό γιατί αρκετοί θεώρησαν πως δεν μπορούσε να σταθεί στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Κάτι που εντέλει επιβεβαιώθηκε, με τον ίδιο να περιορίζεται σε μόλις 17 λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, η αποδέσμευση του σήκωσε αρκετή «θύελλα» για την ισπανική ομάδα, με τον παίκτη μάλιστα να τη μηνύει επί τούτου. Παράλληλα, ο Φερνάντες, μιλώντας στο «Globoesporte» εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά των «μπλαουγκράνα» όσον αφορά τόσο την περίοδο που πέρασε στον σύλλογο, όσο και την αποχώρηση του.

«Πάντοτε ονειρευόμουν να αγωνιστώ για την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, όταν πήγα εκεί δεν μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι ποδοσφαιριστής. Είπα στον τεχνικό διευθυντή πως δεν μου συμπεριφέρθηκε σαν να είμαι επαγγελματίας παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ανεξαρτήτως από το αν κατέκτησα τίτλους, πολλούς ή λίγους, αν έγινε η μία ή η άλλη επιτυχία, είμαι ένας παίκτης του συλλόγου. Έτσι ήθελα να μου συμπεριφερθούν. Οι άλλες μεταγραφές για παράδειγμα είχαν παρουσιάσεις, ενώ εγώ όχι. Ήμουν αρκετά στεναχωρημένος. Βλέποντας το απ’ έξω σκεφτόμουν αλλιώς τα πράγματα και όταν πήγα εκεί η συμπεριφορά της ομάδας ήταν διαφορετική», ανέφερε αρχικά ο Ματέους Φερνάντες.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ματέους Φερνάντες Μπαρτσελόνα

«Δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο από την Μπαρτσελόνα, να πουν έστω ένα αντίο»

Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε για την ημέρα που του ανακοινώθηκε πως λύνεται το συμβόλαιο του στην Μπαρτσελόνα. Όπως τόνισε η είδηση αυτή τον άφησε έκπληκτο, αφού κανείς από τους ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» δεν τον πήρε να τον ενημερώσει ή έστω να τον αποχαιρετήσει αργότερα. Το μόνο που έλαβε ήταν ένα e-mail με την απόφαση της ομάδας.

«Δεν γνώριζα για την αποδέσμευση μου και όταν μου το είπαν δεν το πίστευα. Ήμουν σπίτι κι ετοιμαζόμουν να βγω έξω με τη γυναίκα μου και μου ήρθε ένα μήνυμα από ανθρώπους της ομάδας, που ρωτούσαν αν είχα την ίδια διεύθυνση mail. Τους το επιβεβαίωσα και μου έστειλαν ένα e-mail. Δεν το κατάλαβα και το έστειλα στον μάνατζερ και τον δικηγόρο μου. Μου είπαν ότι ήταν η αποδέσμευση μου. Μετά από λίγη ώρα είδα το όνομα μου και στον Τύπο. Ούτε μια συζήτηση, τίποτα, δεν με κάλεσαν έστω να μου πουν ένα αντίο. Δεν ξέρω τι έκανε η διοίκηση. Δεν κοστίζει κάτι να έπαιρναν ένα τηλέφωνο. Θεωρώ ότι ήταν πολύ αντιεπαγγελματικό. Ήταν λάθος, κάτι άσχημο από την ομάδα. Δεν ξέρω καν πως συνέβη, το έχω αφήσει απλά στους δικηγόρους μου», είπε ο Φερνάντες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ