ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

«Κλείνει» στην Ντόρτμουντ ο Μάλεν για αντί-Σάντσο!

Πριν καλά-καλά φύγει ο Τζέιντον Σάντσο από το Ντόρτμουντ, οι Βεστφαλοί βρίκαν ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ντόνιελ Μάλεν!

«Κλείνει» στην Ντόρτμουντ ο Μάλεν για αντί-Σάντσο!

Πολύ γρήγορα προχώρησε από την απώλεια του Τζέιντον Σάντσο στην αντικατάσταση του η Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί έχουν σχεδόν κλείσει την απόκτηση του Μάλεν, για να διαδεχθεί τον 21χρονο εξτρέμ.

Μπορεί ο Σάντσο να ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στους Βεστφαλούς. πριν καν «κλάψουν» για την απώλεια του νεαρού Άγγλου, ο αντικαταστάτης φαίνεται πως έχει ήδη βρεθεί! Και δεν είναι άλλος από τον Ντόνιελ Μάλεν.

Έτοιμος να ενταχθεί στην Ντόρτμουντ ο Ολλανδός!

Μετά από μερικές σεζόν «ψησίματος» στην Ολλανδία και την Αϊντχόφεν, ο Μάλεν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Μόλις στα 22 του χρόνια, ο νεαρός εξτρέμ έρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην πατρίδα του. Πέρσι, ήταν ένα από τα μεγάλα κανόνια της Ερεντιβίζιε, σκοράροντας 19 γκολ σε μόλις 32 παιχνίδια! Παράλληλα, μοιράζοντας και 9 ασίστ, ήταν το ίδιο πλήρης και στο δημιουργικό παιχνίδι! Παράλληλα, έπαιξε και στα 4 παιχνίδια με την εθνική του ομάδα στο Euro, μοιράζοντας 2 ασίστ και ας είχε την άτυχη στιγμή του στο παιχνίδι με την Τσεχία.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ολλανδία, Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν τα έχουν βρει σε όλα για την μεταγραφή. ΤΟ αρχικό ποσό θα ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, με το ποσό να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο μετά από την επίτευξη ορισμένων στόχων. Αν και τις προηγούμενες μέρες το deal βρισκόταν στον αέρα, μιας και οι Ολλανδοί ζητούσαν περισσότερα χρήματα. Τελικά όμως, οι διοικούντες της Αϊντχόφεν δέχτηκαν την χαμηλότερη πρόταση της γερμανικής ομάδας.

Πλέον ο Μάλεν αναμένεται να συμφωνήσει και στους όρους του συμβολαίου του με τους «κιτρινόμαυρους». Και με μάνατζερ τον Μϊνο Ραϊόλα, μόνο… βέβαιο δεν είναι το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων. O Ιταλός είναι πολύ απαιτητικός στα ποσά των πελατών του (και φυσικά και στο δικό του μερίδιο), πιέζοντας πολλές φορές για μεταγραφές. Αν τελικά υπάρξει συμφωνία και εκεί, ο 22χρονος Ολλανδός θα ταξιδέψει για την Βορειοδυτική Γερμανία, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επίσημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ