ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Έφτασε η ώρα των αποφάσεων για τον Αντσελότι!

Ο Κάρλο Αντσελότι βλέπει τη Ρεάλ Μαδρίτης να ετοιμάζεται για το πρώτο της φιλικό παιχνίδι και ο ίδιος θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον έξι παικτών.

Έφτασε η ώρα των αποφάσεων για τον Αντσελότι!

Πάνε τώρα περίπου δύο μήνες από την επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στο «τιμόνι» της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός ανέλαβε τη «βασίλισσα» σε μια μεταβατική περίοδο προς τη νέα εποχή. Παράλληλα, δεν έχει την ίδια άνεση για ενίσχυση του ρόστερ σε σχέση με την πρώτη του θητεία. Κάτι που φαίνεται, άλλωστε και από το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα η μόνη μεταγραφή που θα γίνει θα είναι του Ντάβιντ Αλάμπα. Έτσι, ο έμπειρος προπονητής δουλεύει στην προετοιμασία με όσους παίκτες μπορεί. Κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσει το ρόστερ της ομάδας από την αρχή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Αντσελότι έχει «εξετάσει» τους πάντες στο διάστημα της προετοιμασίας και ήρθε η ώρα του πρώτου τεστ. Βλέπετε, η «βασίλισσα» δίνει τον πρώτο της φιλικό αγώνα κόντρα στην Ρέιντζερς την Κυριακή (25/7). Εκεί ο Ιταλός τεχνικός θα κληθεί να λάβει αποφάσεις για το μέλλον συνολικά έξι ποδοσφαιριστών. Είτε για την αποχώρηση τους από τον σύλλογο ή την αύξηση του χρόνου συμμετοχής τους. Όπως και να έχει το παιχνίδι κόντρα στη σκωτσέζικη ομάδα μπορεί να αποβεί σημαντικό για το μέλλον των Ίσκο, Μαρσέλο, Γιόβιτς, Όντεγκααρντ, Ροντρίγκο και Οντριοθόλα, σύμφωνα με τη «Marca».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ρεάλ

Όλοι ζητούν μια ευκαιρία από τον Αντσελότι

Αρχικά, όσον αφορά τον Ίσκο, το όνομα του τις τελευταίες σεζόν δεν ακούγεται για τους καλύτερους λόγους. Οι εμφανίσεις του δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και ο ίδιος βρέθηκε κοντά στην «πόρτα» της εξόδου. Ωστόσο, η έλευση του Αντσελότι φαίνεται πως τον «αναγέννησε» και ο ίδιος θέλει να αποδείξει πως αξίζει να πάρει κι άλλες ευκαιρίες. Από την άλλη, θέμα αποχώρησης του Μαρσέλο μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί. Ίσα ίσα που ο Βραζιλιάνος έλαβε το περιβραχιόνιο της Ρεάλ μετά την αποχώρηση του Ράμος. Ωστόσο, ο πολύπειρος μπακ την περασμένη σεζόν έχασε τη φανέλα βασικού και πλέον θέλει να την κερδίσει εκ νέου.

Παράλληλα, Γιόβιτς και Όντεγκααρντ κυνηγούν τη δεύτερη ευκαιρία τους στη Ρεάλ. Αμφότεροι δεν κατάφεραν να πείσουν στο διάστημα που πέρασαν στην ομάδα και θεωρούν πως με τον Αντσελότι θα βρουν τις… στιγμές τους να δείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της «βασίλισσας» και τη νέα σεζόν. Κάτι το οποίο περίπου ισχύει και για τον Ροντρίγκο, που πλέον μπαίνει στην τρίτη του σεζόν στη Μαδρίτη. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει βέβαια μεγάλο ανταγωνισμό για χρόνο συμμετοχής, αλλά θέλει να πείσει τον Ιταλό τεχνικό πως πρέπει να τον εμπιστευτεί. Τέλος, ο Οντριοθόλα βρίσκεται στην πιο περίεργη κατάσταση. Με τους Καρβαχάλ και Λούκας Βάσκεθ να παραμένουν σίγουρα, ο ίδιος αναμένεται να έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, δεν θεωρείται απίθανη η παραμονή του, δεδομένης της επιρρέπειας του πρώτου στους τραυματισμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ