ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Πικραμένος» ο Βαϊνάλντουμ: Γι αυτό έφυγα από τη Λίβερπουλ

Ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ, Τζίνι Βαϊνάλντουμ αποκάλυψε γιατί δεν ανανέωση με το σύλλογο μετά από πέντε χρόνια στο σύλλογο.

«Πικραμένος» ο Βαϊνάλντουμ: Γι αυτό έφυγα από τη Λίβερπουλ

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ αποτέλεσε ένα από τους βασικούς πρωταγωνιστές στις πρόσφατες επιτυχίες της Λίβερπουλ. Ο βιονικός Ολλανδός αγωνιζόταν ασταμάτητα από τότε που έγινε παίκτης των «κόκκινων». Ωστόσο, το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και αποφάσισε να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λίβερπουλ επιχειρούσε επί ένα χρόνο να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον παίκτη. Ωστόσο, οι προσπάθειες της «ναυάγησαν» και ο παίκτης επέλεξε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

To παράπονο του Βαϊνάλντουμ

Ο Βαϊνάλντουμ, πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε ότι αποχώρησε από τη Λίβερπουλ όχι για τα λεφτά αλλά επειδή δεν ένιωθε αγαπητός από κάποιους φίλους της ομάδας στα social media.

«Κάθε μέρα έδινα τα πάντα στις προπονήσεις και τους αγώνες. Η Λίβερπουλ σήμαινε τόσα για μένα. Υπήρχαν στιγμές, όμως, που δεν ένιωθα να με αγαπούν και να με δέχονται στην ομάδα, ειδικά τις δύο τελευταίες σεζόν. Όχι οι συμπαίκτες, ούτε οι άνθρωποι στο Μέλγουντ. Ξέρω ότι όλοι με αγαπούσαν όπως τους αγάπησα κι εγώ. Κυρίως από την πλευρά των οπαδών.

Τα media δεν βοηθούν. Κυκλοφόρησε μια ιστορία ότι δεν αποδέχθηκα την πρόταση της Λίβερπουλ επειδή ήθελα περισσότερα λεφτά. Οι φίλαθλοι το ερμήνευσαν ως εξής: ΄Αφού δεν πήρε την πρόταση που ήθελε, τώρα δε δίνει τον καλύτερο του εαυτό στους αγώνες΄. Όλα έμοιαζαν να είναι εναντίον μου. Σε κάποιες στιγμές αναρωτιόμουν, “πάλι εγώ;΄.

Φυσικά, οι υποστηρικτές μας στο γήπεδο και οι υποστηρικτές μας στα social media είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για τους φίλους μας στο “Άνφιλντ”. Με στήριζαν πάντα. Στα social media, όμως, αν χάναμε ήμουν εκείνος που του έριχναν όλο το φταίξιμο, καθώς ισχυρίζονταν ότι ήθελα να φύγω». Βαϊνάλντουμ

Ο Κάραχερ έκραξε τον Ολλανδό

Ο παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, πάντως, δεν «έχαψε» τους ισχυρισμούς του Βαϊνάλντουμ. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα χρήματα έπαιξαν το σημαντικότερο ρόλο στην απόφαση αποχώρησης του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

«Αγαπάω τον Τζίνι, αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Τα social media είναι ένα τσίρκο και κάθε σύλλογος έχει και τους δικούς του κλόουν. Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις σου κι αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, διέγραψε την εφαρμογή! Απλά ήθελε περισσότερα χρήματα και το κλαμπ είπε όχι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο!».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ