ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ζιντάν… τελείωσε δημόσια την Μπάγερν Μονάχου!
Γιουβέντους: Το σχόλιο του Αλέγκρι για το μέλλον του!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν έτοιμος να φύγει και τώρα… δέχεται πρόταση ανανέωσης!
Επίσημο: Η Μπάγερν παρουσίασε την νέα της εντυπωσιακή φανέλα! (pics)
Οριστικό: Επιστρέφει στους… αγγλικούς πάγκους ο Λοπετέγκι!
Ο Αμορίμ με δυο κουβέντες έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια
Θύμισε χρυσές εποχές Μπενφίκα η Λεβερκούζεν, αλλά ο Αλόνσο δεν εφησυχάζεται!
Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας η Τότεναμ!
Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)
Βάζει «λάδι στη φωτιά» ο Νούνιες, διέγραψε φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ στο Instagram! (pic)
Σταράτος ο μάνατζερ του Ρόκε: «Δεν φεύγει δανεικός από την Μπαρτσελόνα, άλλοι μας έδιναν τα διπλά»
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στη Λέστερ δεν έκανες παζάρια, τώρα γιατί κάνεις;

Με την Λέστερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν παραπάνω από γενναιόδωρη στη μεταγραφή Μαγκουάιρ. Με τη Ρεάλ που ζητάει τα μισά χρήματα για Βαράν όμως...

Στη Λέστερ δεν έκανες παζάρια, τώρα γιατί κάνεις;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια ζει με το ίδιο αγωνιστικό πρόβλημα. Όσα κερδίζει στην επίθεση τα χάνει πίσω, με την άμυνα της να καταρρέει στα δύσκολα. Η διοίκηση του βρετανικού συλλόγου αδυνατεί να βρει λύσεις. Ή καλύτερα βρίσκει αλλά επί της ουσίας οι παίκτες που έρχονται δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Μόνο ένας δείχνει πως έχει αυτό που χρειάζεται για να πατήσει γερά στα πόδια του και να κάνει τη διαφορά.  Ο Χάρι Μαγκουάιρ το καλοκαίρι του 2019 είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Από μια εξαιρετική λύση της Λέστερ μετατράπηκε στον πιο ελπιδοφόρο σούπερ σταρ αμυντικό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δαπάνησε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ικανοποίησε κάθε απαίτηση των «Αλεπούδων» χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» άδειασαν στην κυριολεξία τα ταμεία τους κάνοντας all in με στόχο να κερδίσουν την παρτίδα. Ο Μαγκουάιρ ήρθε στο Ολντ Τράφορντ, ντύθηκε στα κόκκινα και με σταθερά βήματα εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστής της αμυντικής γραμμής. Πλάι του όμως δεν βρέθηκε κανείς αντάξιός του. Ο Λίντελοφ προσπάθησε να μπει σε αυτόν τον ρόλο όμως πρακτικά ουδέποτε τα κατάφερε. Λέστερ Μαγκουάιρ Βαράν Ρεάλ

Η Λέστερ έβαλε στα ταμεία της 100 για τον Μαγκουάιρ, η Ρεάλ πόσα για Βαράν;

Και φθάνουμε στο σήμερα! Σόλσκιερ και διοίκηση έχουν εντοπίσει τον επόμενο στόχο. Ο εκλεκτός για παρτενέρ του Χάρι Μαγκουάιρ δεν είναι άλλος από τον Ράφαελ Βαράν. Εδώ και έναν μήνα, ίσως και κάτι παραπάνω, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προσπαθούν να φέρουν τον Γάλλο… σπίτι. Η Ρεάλ Μαδρίτης από πλευράς της δείχνει έτοιμη να ζήσει χωρίς τις υπηρεσίες του έμπειρου αμυντικού. Όμως κανείς στη Μαδρίτη δε θέλει να δει τον Βαράν να φεύγει… τσάμπα. Έναν ποδοσφαιριστή που έχει σηκώσει τέσσερα Champions League, ένα Mundial και πολλούς τίτλους ακόμα.

Η τιμή που έχει οριστεί – σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ – αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθημερινά βρίσκεται σε συνομιλίες προσπαθώντας να ρίξει αυτό το νούμερο. Τα παζάρια δεν έχουν τέλος και ο Σόλσκιερ κινδυνεύει να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία. Να κλείσει το παζλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχοντας αμυντικό δίδυμο τους Βαράν – Μαγκουάιρ. Και το ερώτημα είναι το εξής. Κάνεις παζάρια για τον Βαράν ενώ δεν έκανες για τον Χάρι; Κι όμως!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ