ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έδιωξε τον Γουίλσον χωρίς να του δώσει μια ευκαιρία!

Η Λίβερπουλ προχώρησε στην πώληση του Χάρι Γουίλσον στη Φούλαμ, με τον ίδιο αν και εντυπωσίασε στους δανεισμούς του να μην παίρνει ούτε μια ευκαιρία.

Η Λίβερπουλ έδιωξε τον Γουίλσον χωρίς να του δώσει μια ευκαιρία!

Το όνομα του Χάρι Γουίλσον έκανε το γύρο του κόσμου στα τέλη του 2018. Ήταν η εποχή που αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Λίβερπουλ στην Ντέρμπι. Τότε είχε βρει δίχτυα με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν, όμως, μόνο του γκολ του που προκάλεσε θαυμασμό κι εντυπώσεις. Ο πανηγυρισμός του με τα πέντε υψωμένα δάχτυλα, όσα και τα Champions League των «κόκκινων» μέσα στο «Ολντ Τρράφορντ» έκανε τους οπαδούς της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ να τον λατρέψουν. Παράλληλα, η εκπληκτική του χρονιά (15 γκολ σε 40 ματς) έφερε έντονη πίεση στον Γιούργκεν Κλοπ να τον φέρει στην πρώτη ομάδα μετά από μια… ζωή στις ακαδημίες και τους δανεισμούς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Γουίλσον βρέθηκε στην προετοιμασία του 2019 με όνειρα για μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Αντ’ αυτού είδε το… γαϊτανάκι των δανεισμών να συνεχίζεται, αυτή τη φορά στην Μπόρνμουθ, που βρισκόταν στην Premier League. Παρότι κι εκεί έδειξε πολλά δείγματα του ταλέντου του (7 γκολ σε 31 ματς), ο Κλοπ δεν τον «έβλεπε» και τον έδωσε ξανά δανεικό στην Κάρντιφ. Η αποχώρηση τοου έμοιαζε ξανά σχεδόν δεδομένη το φετινό καλοκαίρι. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν και μόνιμη. Η Φούλαμ δαπάνησε περί τα 14 εκατ. ευρώ και απέκτησε τον Ουαλό άσο. Μετά από μια ζωή στη Λίβερπουλ, το όνειρο του για μια ευκαιρία δεν έλαβε ποτέ «σάρκα και οστά».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Μόνο ο Κλοπ μπορεί να απαντήσει για τις… μη ευκαιρίες του Γουίλσον

Ουσιαστικά, οι «κόκκινοι» πούλησαν τον Γούιλσον κυριολεκτικά χωρίς να του δώσουν μια ευκαιρία να δείξει τι αξίζει. Στις επτά σεζόν που έχει διαρκέσει μέχρι στιγμής η καριέρα του έχει μετρήσει πέντε δανεισμούς. Στο ίδιο διάστημα, αγωνίστηκε μόλις δύο φορές με τη φανέλα της Λίβερπουλ κι αυτές σε αγώνες Κυπέλλου Αγγλίας και Carabao Cup. Δεν φόρεσε την κόκκινη φανέλα ούτε μια φορά σε επίπεδο Premier League. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει γιατί δεν έλαβε κάποια ευκαιρία, πέραν του Γιούργκεν Κλοπ.

Σαφέστατα, ο Γερμανός τεχνικός κάτι θα είδε στον Γουίλσον που δεν τον έπειθε. Από ταλέντο, βέβαια, ο Ουαλός άσος έχει περίσσιο και το έχει δείξει σε όποια ομάδα έχει βρεθεί. Από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ ως την Κάρντιφ. Ίσως στο τακτικό κομμάτι ο 24χρονος εξτρέμ να μη ταίριαζε στα «θέλω» του Κλοπ. Αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα το μάθουμε, τουλάχιστον άμεσα, αλλά αν κάτι είναι σίγουρο στα μάτια των περισσότερων οπαδών της Λίβερπουλ, είναι πως ο Γουίλσον άξιζε έστω μια ευκαιρία και σταθερό χρόνο συμμετοχής για κάποιο διάστημα. Γιατί αυτή τη στιγμή οι «κόκκινοι» κινδυνεύουν να πάθουν… Ινγκς, ο οποίος έφυγε σαν «βαρίδι» και τελικά έκανε μια απίθανη σεζόν με τη Σαουθάμπτον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ