ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον «ελεύθερο» Μπόατενγκ!

Μετά από περίπου έναν μήνα, ο Ζερόμ Μπόατενγκ παραμένει χωρίς ομάδα και η Σεβίλλη ενδιαφέρεται πολύ έντονα για να τον κάνει δικό της!

Η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον «ελεύθερο» Μπόατενγκ!

Το κέντρο της άμυνας της σκέφτεται να ενδυναμώσει σημαντικά η Σεβίλλη, θέλοντας να εντάξει τον Ζερόμ Μπόατενγκ στην ομάδα της. Ο Γερμανός αμυντικός παραμένει ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά και οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν να το αλλάξουν αυτό.

Τέλος σε μια σπουδαία πορεία στα γερμανικά γήπεδα έβαλε φέτος ο Ζερόμ Μπόατενγκ. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2014 με την εθνική Γερμανίας, αποχώρησε μετά από 10 ολόκληρα χρόνια με την Μπάγερν Μονάχου. Έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τους Βαυαρούς, ο πολύπειρος αμυντικός είναι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του. Παρότι είναι πλέον 32 χρονών και οι καλύτερες μέρες του βρίσκονται πλέον πίσω, ο Μπόατενγκ έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στο κορυφαίο επίπεδο.

Με μόλις 2 σίγουρους αμυντικούς, ο Μπόατενγκ δίνει λύση!

Βλέποντας τον έμπειρο Γερμανό αμυντικό ελεύθερο, ο Μόντσι μπήκε σε σκέψεις. Αυτή τη στιγμή, στο ρόστερ της Σεβίλλης υπάρχουν 4 αμυντικοί. Ο Ντιέγκο Κάρλος, ο Ζιλ Κουντέ, ο Σέρχι Γκόμεθ και ο Καρίμ Ρέκικ. Από αυτούς, σχεδόν δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Γκόμεθ, ο οποίος τα έχει βρει με την Εσπανιόλ και είναι θέμα χρόνου η πώλησή του. Ακόμα, ο Κουντέ έχει συνδεθεί με πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και είναι αβέβαιη η παραμονή του.

Όπως αναφέρουν από την Γερμανία στο «Sport1», ο Μπόατενγκ είναι περιζήτητος στην μεταγραφική αγορά. Χέρτα Βερολίνου και Λάτσιο θέλουν πολύ να κάνουν δικό τους τον 32χρονο σέντερ μπακ. Όμως ο ίδιος δεν ψήνεται ιδιαίτερα να ενταχθεί σε κάποια από τις δύο, καθώς επιθυμεί κάποια ομάδα που να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακριβώς όπως η Σεβίλλη.

Ο Γερμανός αμυντικός είχε συνδεθεί και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όπως φαίνεται αφοσιώνεται πλέον στην απόκτηση του Ράφαελ Βάραν. Έτσι, ο δρόμος ανοίγει πλέον για την Σεβίλλη η οποία ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο πάνω. Αν και ο Μπόατενγκ αμειβόταν με 12 εκατομμύρια τον χρόνο στην Μπάγερν, η Σεβίλλη δεν ανησυχεί. Με κύριο μέλημα του τα «αστέρια», ο Γερμανός θα δεχόταν μια γενναία μείωση για να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ